celineogmiranda -

25 ting du kanskje ikke viste om meg?

om meg // 30.okt.2011 @ 15:54 // K o m m e n t a r e r (4)

1.Jeg er fra Kosovo! Kom her da jeg var 2 år pga krig! Hjem


2.Jeg får 4 og 5ere i alle fag bortsett fra matte og nat.fag! Noe som ødelegger kjempemye for snittet.

3. Jeg går på cheerleading. Har gått på det snart i et år.  Har planer om å gå på cheerleading veldig lenge.

4. Jeg er veldig hyper. Spesielt på skolen. Noen synes det er vittig noen synes det er plagsomt men jeg  bryr meg ikke. Det er sånn jeg er.

5. Jeg kan 6språk. Albansk(snakker det hjemme,i kosovo, og når jeg går med albanske folks)Norsk(snakker det på skolen,trening,byen,venner,nesten hele tiden) Engelsk(Skolen, twitter,youtube,facebook,bøker osv)Spansk(skolen oog når jeg ser på spanske serier. Bortsett fra svensk,dansk. Men det er jo noe man må kunne hvis man kan norsk.

6. Vi er 6 i familien. 4 barn + mamma og pappa.  Jeg har en lillebror(3edde barn i familien,ble født med downsyndrom.Han er 11 år og heter Enis,albansk navn)Venera(minst i familien,8 år og heter venera.),storesøtster(størst,15 år og heter mimoza) Meg(andre barn i familien,14 år)7. Jeg har familie overalt i verden. eks:Sverige,Tyskland,England,USA(kjenner de ikke men mamma har sagt det),østerrike, Frankrike,Italia,Montenegro,Kosovo(seff),Norge, 

8. Jeg hater vinteren. Eneste grunnen til at jeg ønsker vi aldri flytta til Norge,det er snø i Kosovo og da.Men vi kunne velge hvilken land vi skulle flytte til.Tror det var mellom TYRKIA,USA OG NORGE.Tanken på at det er 1-2 måneder til det snør, gjør meg pissed! Men da skal jeg være inne hele tiden.

9. Før så var vi hvær lørdag på ss. Og da spiste jeg bare mat på mcdonalds. Vi i familien vår er ikke så sunne.  Nå er det sånn at jeg joiner, hvis ikke jeg har noe annet å gjør.

10.  Jeg glemmer aldri noe stygt som blir sagt til meg. Så hvis du har sagt noe til meg, så har jeg ikke glemt det. Jeg bare orker ikke og ha uvenner. Fordi en uvenn blir til mange uvenner. Pga gossip osv.

11. Jeg hører aldri på musikk som er på topplista osv. Gjorde det før Men ikke nå lenger. Nå hører jeg bare på sanger jeg selv liker. Men seff hvis det en sang på topplista som  er fin, så hører jeg på den. Ikke pga at alle andre hører på den.

12. Jeg har ikke vært skikkelig forelska siden 6-5 klasse. Nå er det bare sånn at jeg blir betatt. Men ikke noe mer. Grunnen til det er fordi det er ikke så mange gutter som har alt. Alltid noen som mangler noe.

13. Mine forbilder(med stil,skuespill,musikk osv) er Reese Witherspoon, Vanessa Hudgens,Lauren Condra,Whitney Port,
14. Mine cheerforbilder er Erica Englebert, Maddie Gardner, Racher  Roband,Kristin fra Viqueens, Lina fra Viqueens.
15. Jeg bruker aldri merkeklær. Finnes egentlig ingen grunn. Men hvorfor bruke så masse penger på et plagg, når du kan kjøpe mange plagg  for den prisen.

16. Jeg har aldri farga håret. Får lov osv. Men har ikke lyst. Og når jeg har krøller, så kan håret bli slitt osv. Og det vil jeg ikka ta sjangsen på.

17. Jeg liker å være hjemme med familien, enn å være ute( på gata) med venner. Hva er vits og bare henge ute. Da vil jeg mer til byen. Enn å bare henge med rema. Der mennesker ser rart på deg fordi du oppfører deg som en galning.

18. På voieskole hadde jeg en gjeng kalt angels. Der vi var så rampete og foreldrene måtte prøve å skille oss fra hverandre en litenstund. Men det klarte de ikke. Celine og Marianne var med i gjengen. Og ei til. Den gale  gjengen eksisterer ikke lenger. Heldigvis, siden jeg vil ikke få tlf eller brev med hjem åp ungdomskolen!
19. Jeg har flytta mange ganger. Det hele begynte med å flytta fra Kosovo til Norge. Og det ble Nord-Norge. Hhaha akkurat meg som hater snø.  Men heldigvis fikk vi lov å flytte til Kr.sand siden det var alt for kaldt.Og i Kr.sand har vi bodd 7 steder rundt. Voiebyen er rekord på hvor lenge vi har bodd et sted. 7 eller 8 år.

20. Drømmen min for fremtiden min er: Å flytte tilbake til hjemlandet mitt, eller USA. Eller bare bo her. 3 valg. Gifte meg med en albansk mann. Få to barn, helst tvillinger.Bli journalist. Helst jenteblad. Ikke sånn avis. Det orker jeg ikke.  Få et fint hus. 

 21. Når jeg bilr eldre. Skal jeg få denne tatoveringen. Dette er skuespilleren fra bring it on 1. Hun er fra albania. Og jeg digger den tatoveringen. 2hodetørnen er flagget til Albania. Det var også vårt flagg. Men da vi ble egetland var vi nødt til å få nytt flagg. Men er fortsatt mer glad i det gamleflagget.  Skal også ha 2 andre tatoveringer.22. Jeg hater å snakke om følelser. Synes det er så flaut. Klarer det aldri. Så alltid når noen prøver å snakke om sånne ting med meg bytter jeg tema.

23. Jeg har veldig lyst å reise til USA. Men pappa har flyfobi, så det blir aldri noe av deet. Eller jo når jeg blir stor.

24. Hater sykehus. Lukta og alt annet gjør meg kvalm. Det er jo bra at vi har det. Men synes det er så kjedelig der. Men maten er god haha.

25. Jeg har aldri smakt sushi.

26. Fra og med i dag er denne bloggen bare min. Skal bytte passord osv. Orker ikke og ha blogg med noen som blogger en gang i halve året.

det var det? Masse du ikke viste?

-miranda

celine&miranda celine&miranda

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cheerleading
dagens blogg
Fest/disco/feire/
hot or not
hverdag
Inspirasjon
kjendis
mote
Musikk
om meg
outfit
spørsmålrunde
utfordring...


Designet er laget av mne ©
hits