celineogmiranda -

Gjett hva jeg skal være?

Fest/disco/feire/ // 31.okt.2011 @ 17:53 // K o m m e n t a r e r (3)

?hva tror du jeg skal være i dag?Hint hint:det er jo tross alt halloween, og den vanligste kostymen på jenter er:?

-miranda

25 ting du kanskje ikke viste om meg?

om meg // 30.okt.2011 @ 15:54 // K o m m e n t a r e r (4)

1.Jeg er fra Kosovo! Kom her da jeg var 2 år pga krig! Hjem


2.Jeg får 4 og 5ere i alle fag bortsett fra matte og nat.fag! Noe som ødelegger kjempemye for snittet.

3. Jeg går på cheerleading. Har gått på det snart i et år.  Har planer om å gå på cheerleading veldig lenge.

4. Jeg er veldig hyper. Spesielt på skolen. Noen synes det er vittig noen synes det er plagsomt men jeg  bryr meg ikke. Det er sånn jeg er.

5. Jeg kan 6språk. Albansk(snakker det hjemme,i kosovo, og når jeg går med albanske folks)Norsk(snakker det på skolen,trening,byen,venner,nesten hele tiden) Engelsk(Skolen, twitter,youtube,facebook,bøker osv)Spansk(skolen oog når jeg ser på spanske serier. Bortsett fra svensk,dansk. Men det er jo noe man må kunne hvis man kan norsk.

6. Vi er 6 i familien. 4 barn + mamma og pappa.  Jeg har en lillebror(3edde barn i familien,ble født med downsyndrom.Han er 11 år og heter Enis,albansk navn)Venera(minst i familien,8 år og heter venera.),storesøtster(størst,15 år og heter mimoza) Meg(andre barn i familien,14 år)7. Jeg har familie overalt i verden. eks:Sverige,Tyskland,England,USA(kjenner de ikke men mamma har sagt det),østerrike, Frankrike,Italia,Montenegro,Kosovo(seff),Norge, 

8. Jeg hater vinteren. Eneste grunnen til at jeg ønsker vi aldri flytta til Norge,det er snø i Kosovo og da.Men vi kunne velge hvilken land vi skulle flytte til.Tror det var mellom TYRKIA,USA OG NORGE.Tanken på at det er 1-2 måneder til det snør, gjør meg pissed! Men da skal jeg være inne hele tiden.

9. Før så var vi hvær lørdag på ss. Og da spiste jeg bare mat på mcdonalds. Vi i familien vår er ikke så sunne.  Nå er det sånn at jeg joiner, hvis ikke jeg har noe annet å gjør.

10.  Jeg glemmer aldri noe stygt som blir sagt til meg. Så hvis du har sagt noe til meg, så har jeg ikke glemt det. Jeg bare orker ikke og ha uvenner. Fordi en uvenn blir til mange uvenner. Pga gossip osv.

11. Jeg hører aldri på musikk som er på topplista osv. Gjorde det før Men ikke nå lenger. Nå hører jeg bare på sanger jeg selv liker. Men seff hvis det en sang på topplista som  er fin, så hører jeg på den. Ikke pga at alle andre hører på den.

12. Jeg har ikke vært skikkelig forelska siden 6-5 klasse. Nå er det bare sånn at jeg blir betatt. Men ikke noe mer. Grunnen til det er fordi det er ikke så mange gutter som har alt. Alltid noen som mangler noe.

13. Mine forbilder(med stil,skuespill,musikk osv) er Reese Witherspoon, Vanessa Hudgens,Lauren Condra,Whitney Port,
14. Mine cheerforbilder er Erica Englebert, Maddie Gardner, Racher  Roband,Kristin fra Viqueens, Lina fra Viqueens.
15. Jeg bruker aldri merkeklær. Finnes egentlig ingen grunn. Men hvorfor bruke så masse penger på et plagg, når du kan kjøpe mange plagg  for den prisen.

16. Jeg har aldri farga håret. Får lov osv. Men har ikke lyst. Og når jeg har krøller, så kan håret bli slitt osv. Og det vil jeg ikka ta sjangsen på.

17. Jeg liker å være hjemme med familien, enn å være ute( på gata) med venner. Hva er vits og bare henge ute. Da vil jeg mer til byen. Enn å bare henge med rema. Der mennesker ser rart på deg fordi du oppfører deg som en galning.

18. På voieskole hadde jeg en gjeng kalt angels. Der vi var så rampete og foreldrene måtte prøve å skille oss fra hverandre en litenstund. Men det klarte de ikke. Celine og Marianne var med i gjengen. Og ei til. Den gale  gjengen eksisterer ikke lenger. Heldigvis, siden jeg vil ikke få tlf eller brev med hjem åp ungdomskolen!
19. Jeg har flytta mange ganger. Det hele begynte med å flytta fra Kosovo til Norge. Og det ble Nord-Norge. Hhaha akkurat meg som hater snø.  Men heldigvis fikk vi lov å flytte til Kr.sand siden det var alt for kaldt.Og i Kr.sand har vi bodd 7 steder rundt. Voiebyen er rekord på hvor lenge vi har bodd et sted. 7 eller 8 år.

20. Drømmen min for fremtiden min er: Å flytte tilbake til hjemlandet mitt, eller USA. Eller bare bo her. 3 valg. Gifte meg med en albansk mann. Få to barn, helst tvillinger.Bli journalist. Helst jenteblad. Ikke sånn avis. Det orker jeg ikke.  Få et fint hus. 

 21. Når jeg bilr eldre. Skal jeg få denne tatoveringen. Dette er skuespilleren fra bring it on 1. Hun er fra albania. Og jeg digger den tatoveringen. 2hodetørnen er flagget til Albania. Det var også vårt flagg. Men da vi ble egetland var vi nødt til å få nytt flagg. Men er fortsatt mer glad i det gamleflagget.  Skal også ha 2 andre tatoveringer.22. Jeg hater å snakke om følelser. Synes det er så flaut. Klarer det aldri. Så alltid når noen prøver å snakke om sånne ting med meg bytter jeg tema.

23. Jeg har veldig lyst å reise til USA. Men pappa har flyfobi, så det blir aldri noe av deet. Eller jo når jeg blir stor.

24. Hater sykehus. Lukta og alt annet gjør meg kvalm. Det er jo bra at vi har det. Men synes det er så kjedelig der. Men maten er god haha.

25. Jeg har aldri smakt sushi.

26. Fra og med i dag er denne bloggen bare min. Skal bytte passord osv. Orker ikke og ha blogg med noen som blogger en gang i halve året.

det var det? Masse du ikke viste?

-miranda

Cats and dogs!

Blogg // 30.okt.2011 @ 14:34 // K o m m e n t a r e r (2)

Meg og lillebroren Cats and dogs! Hahah den  er jo gøy. Lillebroren min er veldig glad i katter og hunder så ekstra gøy for han. Det er søndag i dag og har ikke noe annet å gjøre.

Men men. I går fikk jeg ikke blogge pga PB! Kan fortelle litt om det. Jo det var driiit gøy. Gleder meg så sykt til neste år. Who who

hva skal du i dag?-

-miranda

 

T.G.I.F

Blogg // 28.okt.2011 @ 19:30 // K o m m e n t a r e r (4)

Det er freedag og det er helg. Endelig, har levert inn bilde for min verden takk for hjelpa dere.Da ble det bilde 1. som ble sendt til min verden prosjektet.
Ferdig med bokanmeldelsenn og ferdig med lokalnyhet. Bortsett fra at vi har rle prøve og engelskbokanmeldelseframføring neste uke.

Men i dag bakte jeg gulrotkake med lillebroren min. Ikke at jeg er så glad i det. Men gjorde det for familien, siden de tydeligvis elsker det.Den ble litt lys men jaja. Og veldig tynn.

I morgen skal jeg kanskje lage sjokolade kake. Eller kanskje. Siden jeg skal på pb party i morra. Gleder meg.

hva skal dere til helga?

liker du gulrotkake?

-miranda

Hjelp, hjelp,hjelp!

Blogg // 27.okt.2011 @ 15:30 // K o m m e n t a r e r (8)

Vi har fått en kunst og håndtverk oppgave som heter "min verden" og den skal handle om meg, og noe annet i verden min. Og da valgte jeg jo cheerleading. Det er jo tross alt det jeg driver med i fritida. Det jeg satser på og det jeg elsker. Men har litt problemer med hva slags bilde jeg skal ha. Og disse bildene ble tatt av lillesøstera mi som er 8 år med et digitalkamera. Så dette er ikke noe profft. Men bare si ifra om jeg skal ta nye bilder, eller sende et av disse bildene.


1. Det er egentlig det jeg vil ha. Men...


2. Drakta ser jo helt faila ut her.3.Nesten samme som 1.

ok dette her er seriøst: ta nye bilder, eller velge en av de og hvilken?

-miranda

90210,middag,CHEER!

Blogg // 25.okt.2011 @ 16:21 // K o m m e n t a r e r (3)
 

 

Akkurat nå så hjelper jeg søstera mi med å lage middag. Ser på 90210 og venter på at klokka skal bli halv 6 og jeg skal på  cheerleading. Kjeder meg så sykt i dag. Det er tirsdag så...det er jo ikke så rart.

hatt en gøy dag i dag?

-miranda

Dreamroom

Blogg // 24.okt.2011 @ 21:41 // K o m m e n t a r e r (4)

Som alle andre jenter så har jeg også drømmerom. Og må begynne å planlegge til våre da jeg skal oppusse rommet mitt. Har fått veldig masse inspirasjon av weheartit,google,musikkvideo og filmer.  Må male veggene ( er så lei av lyserosa, skal male det hvit nå), få sånn klestativ, ny seng. Eller kort sagt, alt skal være nytt. Her kommer noen eksempler på åssen rommet mitt skal være. Sånne bokstaver på veggen er også sykt fint. Der det kanskje skal stå, LOVE,LIVE,DREAM. Eller noe sånt. 

:


Inspirert av livingdoll.modette.no (digger den bloggen)


  
     Skal i hvertfall ha noe med playboy i. Vil ikke overdrive heller da. Men en pute,  eller noe annet som har med playboy i.


Noe sånt på veggen. Eller andre detaljer rundt i rommet mitt.  Det skal være fint men ikke rotete.

 ja det er sånn jeg vil at rommet mitt skal være. Ikke sånn helt lik alle bildene. Men med detaljer av hver bilde.

har du noen planer med rommet ditt?

eller er du fornøyd sånn som den er?

-miranda

What a wonderful day...

Blogg // 24.okt.2011 @ 14:29 // K o m m e n t a r e r (2)

Ja overskriften er ironi ment.Må bare dele med dere for tusende gang at jeg hater mandag. Vi har gym,naturfag,engelsk,matte og norsk. Og i dag var gymmen enda verre. Vi måtte løpe 2500 m. Som vil si 6 og en halv runder rundt idrettsbanen. Slitsom.

Men i dag skal jeg bare være hjemme. Har ikke noen planer. Og vil egentlig ikke gjøre noe annet enn det. Er så sliten så.

 
Hatt en utslitt dag eller ?

-miranda

footlosevinn

Bliss

Blogg // 23.okt.2011 @ 12:48 // K o m m e n t a r e r (2)

Det er søndag i dag. Som betyr frustrerte fruer og private practice. Hva er vell bedre enn det? + At i dag er en pleiedag. Ansiktmaske,nakke neglene,dusje osv. Deilig.hva er det du skal i dag?

miranda

Outfit og innkjøp

Blogg // 22.okt.2011 @ 18:38 // K o m m e n t a r e r (1)


Jakke-mamma Genser-h&m Bukse-ginatricot veske-h&m Sko- låner av søstera mi

Var på senteret i dag.Og der  kjøpte jeg en ny ring fra glitter  og en bolero fra pieces.synes du om innkjøpet og outfiten?

hva har du gjort i dag?

btw: kan du anbefale en gøy film?

-miranda

Overnatter

Blogg // 21.okt.2011 @ 21:57 // K o m m e n t a r e r (2)

I kveld overnatter jeg hos marianne. Vi har spist taco,sett på film og spist brownies(namnam). Det har vært veldig veldig gøy. Nå sover marianne hehe. Og jeg sto just opp.

 btw:  Har begynt å twetre igjenn så  Følg meg på twitter hvis du har twitter, Følger tilbake.    twitter.com/mirandaselmani...Så hvis jeg noen ganger ikke blogger så kan du se på twitter hva jeg gjør:)Gammel bilde men bedre enn bilder


<3

hva skal du gjøre i kveld? og hva har du gjort i dag?

Har du twitter?

-miranda

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE...

Blogg // 21.okt.2011 @ 08:56 // K o m m e n t a r e r (3)repeat

Ny genser

Blogg // 20.okt.2011 @ 20:19 // K o m m e n t a r e r (4)

Vågsbygdsenter med familien er alltid kos.  Kjøpte bare en collegegenser på cubus. Som er så utrolig deilig.
 Digger den. Og jeg trengte ny college genser. Er så lei av de jeg har.

likte genseren?

-miranda

Jeg hater

Blogg // 20.okt.2011 @ 17:59 // K o m m e n t a r e r (2)

Inspirert av  Fannyba.blogg.no

*Jeg hater når noen får 6- og klager, når alle andre får dårligere. Vi har skjønt det du er smart...men vær fornøyd for faen.

* Når jeg vil ha noe å spise men så er det ikke noe godt. Men når jeg er stappmett så finner jeg alltid noe godt.

* Når folk skal være så overdramatiske, (skrike når de ser blod,skrekkfilm osv)  Voks opp!

*Når jeg vil lese boka mi alene i klasserommet, og er veldig inn i boka. Så kommer noen og skal ødelegge alt. Jeg vil ikke snakke jeg vil lese...Do you mind?!?!

* Når jeg er med i alle konkuranser på blogger...sånn som blogg.topp no. Men vinner aldri. WTF?! Er dette juks eller noe.

* Når noen skal le,mobbe andre. Får dialekt, og problemer med å snakke. Eller for å si det rett, jeg hater all slags mobbing.

* Når noen stiller så dumme spørsmål i klasseromet, og spør om noe læreren just har svart på. FØLG MED Sier jeg bare.

* Når noen sier noe, men fortsetter ikke...og holder hemmeligheter. Når du sier A så MÅ du si B...get it?!
Kan fortsette sånn i evigheter. Men kan heller ta del 2 en annen dag.

noe du hater som du bare må få ut?

-miranda

Helg

Blogg // 20.okt.2011 @ 16:50 // K o m m e n t a r e r (2)

Deilig å komme hjem, fra skolen. Å vite at vi har fri i morra og det er helg.  Dette skal jeg nyte. Før mandagen kommer, og vi må jogge 3000 meter. Kommer bokstavelig talt til å dø. Men gidder ikke å tenke på skole nå. Pappa og mam,a kom hjem med topakker med  is. Nam. Så nå skal jeg kose meg. Snakkes.glad det er helg?

-miranda

Blue nailpolish

Blogg // 19.okt.2011 @ 18:08 // K o m m e n t a r e r (2)
Elsker neglelakk, og månedens neglelakk ble blå.  Kjøpte den på h&m, og digger den. Jeg pleier å lakke neglene hverdag. Hater å se på neglene mine når de ikke har neglelakk på. Det fikser jo hele antrekket.

btw: her er noen sanger jeg anbefaler akkurat nå

 

liker du å lakke neglene?

-miranda

 

 

19.okt.2011

Blogg // 19.okt.2011 @ 14:34 // K o m m e n t a r e r (3)

Først vil jeg bare dele med dere at JEG fikk 5(skriftlig) i spansk og 5-(muntlig). Ikke at jeg ikke har fått det før men i fjor sp gikk jeg ned til 4 i spansk på kortet pga en stygg prøve. Men nå tror jeg at jeg får 5 på kortet. Da blir jeg glad. Fordi jeg trenger det virkelig.

Men til neste tema. Årgh i dag må jeg bruke dagen min på å øve til en veldig viktig samfunnsfag prøve, om 1 verdenskrig og den russiske revolusjonen. Må til og med droppe cheer i dag pga det. Noe jeg hater å gjøree. Fordi jeg vil trene ikke lese. Men som alltid så kommer skole først.Hvorfor må skole være så vanskelig og kjedelig.


Tok på meg kosedressen fra bikbok med en gang jeg kom hjem. Den er så deilig og varm. Og med tanken på at jeg bare skal være hjemme i dag å øve, så er det ikke vits å gå med noe fint noe.
Men bare så dere vet så er det  2 måneder til jul! Så da blir det deilig å ha ferie og være ferdig med alle prøver,tentamer, og alt annet. Jeg feirer ikke jul da, men blir deilig med ferie.

 

 

Btw: den nye sangen til justin bieber kom ut i går. Ikke noe fan av justin bieber. Men sangen er så søøøt og gir jo skikkelig julestemning eller hva?

-miranda

 

blablabla

Blogg // 18.okt.2011 @ 16:40 // K o m m e n t a r e r (6)

Etter en laaang dag på skolen, med bare kjedelige timer kom jeg endelig hjem. Rett før jeg skulle begynne på leksa, så jeg på CHEER-HEIAGJENGEN. En nettseria på tv2.no som handler bare om cheer.  Det er bare sånn korte serier men hvis du er interresert i cheerleading så anbefaler jeg serien.

Men nå skal jeg  spise også på cheerleading haha så snakkes
Turntrening med cheer next!

Blogg // 17.okt.2011 @ 17:09 // K o m m e n t a r e r (2)

Nå skal jeg til fevik(turnhallen) å trene turn. Gleder meg.  Så her kommer noen cheer bilder i mens.

 
No makeup, uglybadhair,morgatryne

Blogg // 16.okt.2011 @ 10:04 // K o m m e n t a r e r (1)

Akkurat nå ser jeg på big moma sammen med lillebroren min.


Som dere ser så har jeg ikke noe sminke på og har just stått opp.  Men først  skal jeg se på frustrertefruer marathon og privatepractise. Som alltid på en vanlig søndag.

hva skal du idag?

-miranda

the help!

Blogg // 15.okt.2011 @ 20:27 // K o m m e n t a r e r (2)

Akkurat nå ser jeg på filmen the help. Som ble anbefalt på bloggen fannyba!

Det er egentlig ikke typisk meg og se sånn film om gamle dager. Men denne filmen er veldig gøy, som handler om slavetiden i USA. Noe mange av oss har lært om på skolen. De mørke damene var vaskedamer, men fikk aldri noe respekt, bortsett fra de små barna de passet på. Så ei forfatteren Skeeter (emma stone,digger ho!) bestemmer seg for å skrive om vaskedamene og livet til dem. Denne filem får karakter 5/6. Det er en drama men som også er gøy og morsom.ja nå stikker jeg. Skal se på filmen og spise godis!

har du sett filmen?

skal du se den?

-miranda

Friday

Blogg // 14.okt.2011 @ 15:06 // K o m m e n t a r e r (3)

Åhh jeg er så klar for helg! Slipper å tenke på skole i 2 dager. Det blir deilig. Så som dere vet grunnen til at jeg ikke har fått blogge hele denne uka er på grunn av skole  og cheerleading. Noe som alltid kommer først! Har bestemt meg denne at disse to ukene skal jeg klare spagaten igjenn. Noe som klarte før, men så var det sommerferie, og plutselig var jeg STIV! Så wish me luck!


Genser-gina Bukse-gina!

snakkes og god helg!:)

Snack og tv!

Blogg // 08.okt.2011 @ 21:13 // K o m m e n t a r e r (4)

Hva er vel bedre en familiekveld, med  dipp,chips,godis,brus. Nå har vi sett  greysanatomy ny favorittserie. Men nå venter vi på private practice. Elsker begge seriene. Får se hva annet begynner på tv i dag.


hva har du gjort i dag/kveld?-

-miranda

Outfit og chitchat

Blogg // 08.okt.2011 @ 20:00 // K o m m e n t a r e r (4)


Singlet-? cardiagn-h&m shorts-wow, ring-glitter

 

Okei, så jeg lurer på en ting.Vil dere ha spørsmålrunde eller ikke! Føler ikke jeg får noen spørsmål! Så hvis dere vil skriv spørsmål og annet i kommenterfeltet! Har veldig lyst og kunne svare på det dere lurer. Men ikke noe gøy når jeg ikke får noen spørsmål. Hva er vits da.

spørsmålrunde eller ikke?

still mange/noen spørsmål hvis det i kommentarfeltet?

tycks om outfiten?

-miranda

Ny veske

Blogg // 07.okt.2011 @ 12:47 // K o m m e n t a r e r (3)

Hvis noen av dere husker så skrev jeg innlegg om og ha bestilt veske fra h&m. Jo den kom i går tl meny, men jeg henta den i dag. Elsker den allerede. Gleder meg til å få bruke den.Har ikke noe oppi så den er helt flat.

Nå skal jeg spise frokost. Har ikke spist det enda haha.

likte du veska?

-miranda

Greys anatomy

kjendis // 06.okt.2011 @ 23:37 // K o m m e n t a r e r (0)

Rart hva som kan skje i løpet av en ferie, jo jeg ble hekta på en serie som jeg hatet GREYS ANATOMY. Før så skjønte jeg ikke hvorfor mine venner synes det var gøy, men jo nå har jeg fått GAfever. Så masse drama på så lite tid. Love it.


Så hvis dere kjeder dere, har ingenting å gjøre, se på greys anatomy. Serie du ikke vilgåglipp av.

ser du på greys anatomy?

-miranda

Byen og innkjøp

Blogg // 06.okt.2011 @ 14:08 // K o m m e n t a r e r (1)

Sto opp klokka 10 for å gå til byen med mine to søsken. Det var egentlig ikke planlagt eller noe sånt, pappa bare spurte om vi ville og vi sa jo seff ja. Har fått kjøpt masse som jeg trenger akkurat nå. Så her kommer innkjøpet:

 samme i hvit

 Det var det:) Alt accesories  er fra glitter og neglelakk,lipgloss,sminkefjerner, er fra h&m. Alt var til salgs og jeg skulle ikke til byen til å shoppe så jeg kjøpte bare det.

hva synes du om innkjøpet?

hva har du gjort i dag?

-miranda

Ikea og masse annet tull

Blogg // 05.okt.2011 @ 23:44 // K o m m e n t a r e r (0)

I dag har jeg egentlig bare vært barnevakt for lillesøstera mi og vennina,vaska,ryddet rommet, sett på tv og sov litt. Men klokka 5 var det ikea med familien. Det var jo veldig kos. Kjøpte bare sånn til gardiner,sånn til å lage isbiter haha, og annet random pappa og de kjøpte.Eller de kjøpte alt, jeg bare ga ideer.  Skal der snart igjen, når jeg skal pusse opp rommet mitt.Fordi det MÅ jeg. Hater rommet mitt akkurat nå. Det er så røøøød! Det var en stund da jeg synes rød og hvit var så fint sammen. Men nå er jeg veldig lei av det. Og btw: sorry for å ikke ha skrevet noe i dag, men det var fordi bortsett fra ikea har jeg ikke gjort noe spess og det er ikke så gøy med random innlegg sånn som rydder rommet hade, eller er barnevakt hade. Det er liksom ikke så mye og å skrive på sånne innlegg.strikkegenser- h&m,låner den av søstera mi(skjer ikke ofte:O) den er sååå deilig. Må kjøpe samme eller noe sånt.

hva er det du har gjort i dag?

tycks om genseren?


-miranda

Wishlist

Blogg // 04.okt.2011 @ 17:28 // K o m m e n t a r e r (1)
for the next years

 

Dette er noe jeg trenger for i år. Det er snart vinter og nye votter er must, det er jo så kaldt ute. Converse er noe jeg vil ha, men denne gangen hvite. Tror ikke jeg kommer til å få nye helt til sommeren. Rød singlet eller kjole siden det er snart 28 oktober og da blir det albansk fest, vi feier nasjonaldagen vår. Accesories er noe jeg alltid vil ha. Og nude leppestift må jeg få ny. Også må jeg få nye uggs. Det er jo snart vinter.

hva er det du ønsker deg for i år?

noe av det samme?

-miranda

outfit 04.10.11

Blogg // 04.okt.2011 @ 14:58 // K o m m e n t a r e r (2)
singlet-gina bukse-gina og armbånd- gina haha i går var det bikbok i dag gina...

De siste timene har jeg brukt dagen på youtube video,stelle håret,sminke meg,dusje osv. På bloggen til martineaateigen.blogg.no, så var et innlegg om macbarbie07. Bruker på youtube som jeg ble veldig inspirert av i dag. Hun legger ut video om makeuptutorial,hairtutorial,fashion,og masse annet random.  Her kommer noen av videone:

 

 

 

Og mange andre video jeg anbefaler å se. Men nå skal jeg se på glee,greys anatomy osv så snakkes

synes du om outfiten?

skal du se på og prøve deg på noen av tutorialene til macbarbie07?

har du noen serie du kan anbefale?

-miranda

 

soon to be my purse

Blogg // 03.okt.2011 @ 19:54 // K o m m e n t a r e r (3)I dag har jeg vært i byen. Der jeg skulle kjøpe denne veska fra h&m. Men ingen av butikkene hadde det, eller jo de hadde selve veska men ikke fargen. Fant bare en veske i den fargen men den mangla de til å henge på. Så da bare bestilte jeg den på nettet. Får den 10-14 oktober. Ikke så lenge til nei. Gleder meg. Ellers har jeg bare vært rundt i byen med familien, og på restauranten herligland. Nå skal jeg bare se på tv, være på pcen.
synes du om veska?

Hva har du gjort i dag?

-miranda

random

Blogg // 03.okt.2011 @ 16:04 // K o m m e n t a r e r (2)


Litt redigert?!:P


Genser-fra Bikbok Singlet-bikbok og bukse-bikbok

Stor bikbok fan her. Men det er sant da.  I dag har jeg ikke gjort noe spess, og dagen føles som en søndag. Alt jeg vil gjøre er å sove. Gleder meg litt til skolen, er ikke så glad i ferier når jeg ikke pleier å reise. Unormalt...ja!  Nå skal jeg spise,  og ta dagen som det kommer.

tycks om outfiten?

-miranda

Frustrerte fruer og private practice marathon

Blogg // 02.okt.2011 @ 19:27 // K o m m e n t a r e r (2)

Ingenting er bedre enn en ff og pp marathon, når det er en kjedelig dag som søndag. Det er det jeg har sett på hele dagen. Hhha det er så gøy.

 
I am dead. Men nå skal jeg se på private practice ferdig så dusje. Så snakkes<3

hva er det du har gjort i dag?

-mirand

filmanbefaling:taare zameen par/like stars on earth

Blogg // 02.okt.2011 @ 11:58 // K o m m e n t a r e r (3)

Jeg elsker indiske filmer. Kan ikke språket eller noe sånt. Men bollywood filmer er for det om det beste jeg vet om. Ser på indisik film hver torsdag på tv. Og denne uka var det taare zameen par/like stars on heaver på tv. En trist indisk film som handler om Ishan som har problemer på skolen, han klarer ikke å lese,regne, og det eneste han er flink i er kunst. Han skjønner ikke hvorfor folk må på skolen istedet for å nyte livet og naturen.  Alle mener han er dum til og med faren.  Så familien sender han til en ny skole borte fra familien. Noe Ishan absolutt ikke vil. Fordi han vet hvor strenge de er der. På den skolen har han det veldig vondt, helt til det kommer ny lærer som hjelper alle til å innse om hvorfor Ishan er sånn. Og at det finnes en grunn til det.  Filmen vil hjelpe å innse at alle barn er spessielle uansett sykdom og annet ting som skiller dem ut. Filmen fikk meg til å grine og le. Ikke sikkert at alle kommer til å grine av denne filmen, men jeg og familien min gren noe sykt. Vi klarte ikke å stoppe tårene.

 

 

terningkast:6

liker du bollywood filmer?

skal du se denne filmen?

-miranda

antrekk:01.10.11

Blogg // 01.okt.2011 @ 18:08 // K o m m e n t a r e r (4)
Bluse-Bikbok,waist shorts-wow, ballerina sko-kosovo, strømpebukse-?kappahl tror jeg

I dag har jeg vært på sørlandsenteret og byen. I byen så skulle jeg bare spise på mcdonald's, også kjørte vi til senteret. Kjøpte ingenting, skulle egentlig kjøpe sånn earcuff fra glitter med det var tom. Så nå bare venter jeg til de får flere, også prøver jeg å finne en veske. Så fant ikke noe av det i dag så.

tycks om antrekket?

hva har du gjort i dag?

-miranda

the days keeps passing on #1

Blogg // 01.okt.2011 @ 12:42 // K o m m e n t a r e r (1)

 
Roma<3 Italia


Hhahaha meg og lillebroren min<3 Love him


 ikke forandra noe?(hahaha egentlig jo)

-miranda

celine&miranda celine&miranda

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cheerleading
dagens blogg
Fest/disco/feire/
hot or not
hverdag
Inspirasjon
kjendis
mote
Musikk
om meg
outfit
spørsmålrunde
utfordring...


Designet er laget av mne ©
hits