celineogmiranda -

Høstferie

Blogg // 30.sep.2011 @ 18:34 // K o m m e n t a r e r (3)

Endelig etter en måned eller noe sånn med mange lekser og prøver, så har vi ferie. Det kommer til å bli så deilig å ta en pause fra alt det drittet. For å si det sånn jeg har ingen planer for høstferien. Vet bare at vi ikke skal reise noe sted. Så får bare ta det som det kommer. Men har du noen planer for høstferien? fortellGammelt bilde fra sommerferien i kosovo. Ahhh miss it.

 

Glee is back!

Blogg // 28.sep.2011 @ 13:33 // K o m m e n t a r e r (5)

Etter lang lang pause fra glee, og med fullt av lekser og prøver så kan endelig hvile og se på glee.Siden jo  serien er endelig til bake. Åh herremann ble så glad i dag da jeg fikk vite at glee sesong 3 har begynt igjenn. Så nå skal jeg spise og se på glee. Så see you later dear readers

Litt sånn fail gleetegn. Men ja da vet dere det.

ser du på glee?

-miranda

Photoshoot

Blogg // 27.sep.2011 @ 17:04 // K o m m e n t a r e r (2)

I går hadde jeg photoshoot med søstera mi og lillebroren min. Eller han var litt med. her kommer bildene fra shooten.

Men nå stikker jeg. Har spansk prøve å øve til og cheerleading klokka 6. Så vi snakkes.

tycks?

-miranda

 

Outfit og skole

Blogg // 26.sep.2011 @ 14:37 // K o m m e n t a r e r (5)
Hals-h&m,bluse/body-bikbok,bukse-ginatricot,armbånd-toppbladet og montenegro.

Denne uka kommer til å være kjempe travel så kan ikke love til å blogge så aktiv som jeg blogger når det er helg. I dag må jeg øve til naturfagprøve,Der jeg må kunne nesten alt om elektroner,protoner,atomer osv. Sååå wish me luck I need it.I morra har jeg cheerleading og øve til spanskprøve,på onsdag cheertrening og øve litt til skrivedagen på torsdag. Så da vet dere uke planen min.+ at jeg har fult av lekser å gjøre. Skolen bruker alt fritida mi, så kan ikke akkurat kalle det for fritid. Så da vet dere det at hvis jeg ikke blogger skyld på skolen.Men for å skryte litt så lønner det seg å øve f.eks fikk 5 i engelsk og 5+ i rle i dag.Og 5 i norsk for en uke side. Viser virkelig at jeg har blitt bedre enn i fjor:) Noe jeg er kjempefornøyd med.

tycks om outfiten?

har du det travelt med skolen for tiden?

-miranda

New season new style

Blogg // 25.sep.2011 @ 18:30 // K o m m e n t a r e r (6)Da har jeg lagd bruker på polyvore.com Anbefaler siden til å lage din egen outfit,steal osv. Dette er noe jeg skal kjøpe for denne.

like or dislike?

-mira

Søndag

Blogg // 25.sep.2011 @ 12:29 // K o m m e n t a r e r (5)

I dag er det søndag og jeg har ingen planer. Vi har det litt travel hjemme siden vi har fått nye vinduer og skyvedør til verandaen og nye gardiner. Nå skal de også male døra mi. Så i dag skal jeg øve til naturfagprøve,se på 90210,og bare chille. Det som er så deilig med søndag. Men her  kommer bilde av bodyen som jeg kjøpte i går..Veldig stygg outfit men whatever det er jo bare søndag right?!


Fra bikbok. Ser ikke så fin ut på bildet men skal gå med den i morra på skolen så da får dere se den på.


Herregud så stygt men jaja. Tights og wesc genser<3 Ja nå skal jeg spise så snakkes<3

har du noen planer for i dag?

-miranda

 

outfit og innkjøp

Blogg // 24.sep.2011 @ 16:41 // K o m m e n t a r e r (6)
Hals fra h&m,topp fra?? shorts fra wow og strømpebukse fra kappahl tror jeg.Jakke fra Cubus.

I dag var jeg på sørlandsenteret med mine to søstre.Kjøpte bare den "halsen" fra h&m for 60 kr. Også kjøpte jeg en body fra bikbok for 29 kr. Også kjøpte vi alle en gave til pappa siden han har bursdag på onsdag.

likte "halsen"?

synes om outfiten?

-miranda

strikke strikke

Blogg // 23.sep.2011 @ 19:23 // K o m m e n t a r e r (0)

På skolen har vi begynt å stirkke tøffler. Noe jeg gleder meg til å bli ferdig og bruke de. Jeg skal ha lillatøffler med lyserosa hjerter på og en rød sløyfe på toppen.Noe jeg har blitt hekta på og gjør det hele tiden nå nesten.

har du strikka noe før?

-mira

prøve prøve prøve

Blogg // 21.sep.2011 @ 13:25 // K o m m e n t a r e r (1)Cardigan-Cubus,Topp-Bikbok og bukse-kappahl

Ikke noe edit eller noe siden har ikke tid. Må øve til rle prøve om hinduismen og spanskfremføring +matteprøve på fredag. Ikke sikkert jeg kan på cheerleading en gang. Noe som er veldig dumt siden vi trener bare to ganger i uka og hater å ikke kunne gå på trening pga prøve. Men skole kommer alltid først. Så snakkes senere<3

 

Outfit og flere lesere

Blogg // 19.sep.2011 @ 15:41 // K o m m e n t a r e r (1)

 

 

cardigan-only

topp-monki

shorts-kappahl(barneavdelig og den er gammel)

tights-?

singlet-h&m

Nå har jeg to prøver å øve til Rle og Matte så snakkes

Btw:har du lyst på nye og flere lesere så er denne siden http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mmiirraannddaass  noe for deg.Du kan få tusentalls lesere og alt er gratis...Og btw det er en svensk side men norske bloggere bruker det også. Jeg skal i hvertfall prøve detRandom pictures of random things

Blogg // 18.sep.2011 @ 15:23 // K o m m e n t a r e r (3)

miinto.no

Blogg // 18.sep.2011 @ 11:31 // K o m m e n t a r e r (0)

http://miinto.no er en onlinemotebutikk. Som har alt accesories,klær,hudpleier for damer,har også klær og for barn og for menn. Miinto.no har avtale med over 100 motebutikker  i hele landet, og er en av de få klesbutikkene på nett hvor du kan få tak  i disse klærne.+Du betaler kun en frakt selv om du handler fra flere ulike butikker på miinto. Så håper du finner noe fint der(tror jeg du gjør)

Noe jeg ønsker meg fra miinto er: 

http://www.miinto.no/p-8843-bernt-wallet-dusty-rose

Bernt wallet-dusty rose 

Lulu's

 

Bernt wallet - Dusty rose

 

 

Bukse

http://www.miinto.no/p-9002-bukse Bukse fra Yaya til bare 270 kr

 

Sko

Sko fra surface to air.

http://www.miinto.no/p-9615-sko

 

De har også masse til salgs, og nå som det er skolestart,høst, så tror jeg dere bør ta en titt der.

 

 

Ny jakke

Blogg // 18.sep.2011 @ 10:35 // K o m m e n t a r e r (2)Elsker nye jakka mi. Den er fra cubus for bare 799 kr. Den er litt sånn billigversion av canada goose synes jeg.Jakka er god og varm gleder meg til å ta den på.

likte du jakke?

har du kjøpt vinterjakke for i år?

-miranda

School school school

Blogg // 11.sep.2011 @ 13:25 // K o m m e n t a r e r (0)
I dag skal jeg waste dagen min på bøker. Eller det er jo viktig å øve til årøver spess nå i niende klasse. Skal prøve å få bedre karakter i år håper jeg klarer det.RIP to all of the innocent 9/11 victims

Blogg // 11.sep.2011 @ 10:14 // K o m m e n t a r e r (0)

Det er 10 år siden terrorangrepene i New Yourk,11 september 2001. Det er så trist å tenke på, at så mange uskyldige mennesker er døde. Jeg var 4 år da det skjedde,husker  det fortsatt. Det året var jeg til og med redd for fly.  Så på nyhetene hele dagen nesten. Det gjorde mange. Også stakkar familien til alle døde. De må ha det kjempe vanskelig. Og barna som mistet foreldrene,foreldrene som mistet barna sine. Det må være så vanskelig kan ikke tenke meg åssen de må ha hatt det og åssen de har det nå.  Det er så trist at de fleste gangan på terrorangreper skal uskyldige mennesker dø. Ikke at noen bør dø men spess ikke de uskyldige. Det sårer mer.

 

 

RIP 9/11 VICTIMS!</3

-MIRANDA

Få gratis gavekort

Blogg // 10.sep.2011 @ 15:02 // K o m m e n t a r e r (0)

http://www.gratismakeup.no/?r=63127 <-----Trykk på linken få 80 000 poeng(ikke vanskelig å få bare verv vennan dine)Å få gratis gavekort på h&m,nelly.com osv. 

 Eller trykk på den linken på hele bloggen

så skal du bli vervet av meg?

-miranda

New Bag

Blogg // 10.sep.2011 @ 11:33 // K o m m e n t a r e r (1)

Da har jeg fått ny skolesekk!Som jeg egentlig skulle kjøpe for lenge siden men enten så orka jeg ikke eller skulle noe så i går kjøpte mamma ny bjørnborg skolesekk til meg. Som er så fin.

Fin eller?

-miranda

 

Hjelp meg!

Blogg // 06.sep.2011 @ 18:18 // K o m m e n t a r e r (5)

Hei, atte til helga skal jeg på cup i stavanger og jeg gleder meg som bare søren, men jeg trenger dere til og hjelpe meg med en ting. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gå med på discoet der og det er bare helt krise! så jeg har valgt at jeg skal gå med en dongri shorts, men jeg vet ikke hvilken topp jeg skal gå med. værsåsnill og skriv en kommentar om hvilken topp du syntes jeg skulle gå med, så hjelper du meg døds mye!! <3

Hvilken syntes du jeg skal gå med?-Celine

Playlist

Blogg // 05.sep.2011 @ 16:37 // K o m m e n t a r e r (2)

Det er så mange sanger jeg er hekta på nå. Noen er triste/fine noen er party sang noen er bare følsomme med mening. Her kommer noen sanger.

 

 #1

 #2

 

 #3

 #4

#5


Formspring.me:Ask me anything

Blogg // 05.sep.2011 @ 15:10 // K o m m e n t a r e r (3)

Ja som alle andre folka så har jeg fått Formspring. Eller for å si det sånn jeg har hatt det over et år. Men fikk det da jeg fikk twitter for tredje gang.Men da het jeg noe med jonas hhahhah. Så hvis du lurer på noe om bloggen,om meg eller noe annet så svarer jeg på alt. Eller så kan du bare si noe til meg osv. Gjerne noe søtt

http://www.formspring.me/mirandaselmani <---

Sorry men bloggen er litt fucked up så blir ikke noe bilde

har du formspring?

-miranda

Smile to the world and the world smiles back.

Blogg // 05.sep.2011 @ 14:38 // K o m m e n t a r e r (2)Hei foks. Har nettopp kommet hjem fra skolen og venter på Marianne som skal stikke opp en tur før jeg drar på trening i 4 tiden ;) Jeg må rett og slett finne en måte der jeg kan presse inn blogginga mellom lekser og trening, har ikke så mye tid til andre ting så vis jeg ikke blogger på en dag eller to så blir det nok litt for mye men jeg skal prøve og finne en måte og gjøre alle tingene på.. :)

 

-Celine

Red nailpolish:You're sassy, self-assured, and not afraid to be dramatic.

Blogg // 04.sep.2011 @ 18:21 // K o m m e n t a r e r (1)


hva synes du om rødneglelakk?

-miranda

My room

Blogg // 04.sep.2011 @ 13:12 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag så sa mamma at jeg var nødt til å rydde rommet mitt. Det var egentlig ikke så verst og rommet ble jo fint.Så her kommer før og etter bilder:

Før:


 Sånn så rommet mitt ut. Kanskje ikke så rotete men klistremerker,jonas brothers plakater,alt ligger slengt rundt og nå kommer etter:
Alle bøkene som jeg ikke trenger  lenger er kastet i søppela. Og alt  annet tull er også kastet


Klistremerkene og jonas brothers er vekke endelig.Nå skal jeg se på frustrerte fruer så snakkes.

så hva synes du ble det finere eller?

-miranda

 

Saturday

Blogg // 03.sep.2011 @ 18:25 // K o m m e n t a r e r (1)

Denne lørdagen har vært sånn...kjedelig. Grunnen til det er nok fordi jeg ikke har orket noe annet. Eller jo i dag har jeg laget muffins som ble veldig gode.  Helt vanlig og enkle muffins. Har ikke noe bilde eller noe men det er fordi jeg er stuck med webcam helt til jeg finner laderen til kamera. Så enjoy....

åssen har lørdagen din vært?

-miranda

Breakfast

Blogg // 03.sep.2011 @ 12:41 // K o m m e n t a r e r (3)

I dag til frokost ble det først baguett med kokt egg,men også 2 timer senere  ristet brød,eggerøre og kaffe<3NAM


Nå skal jeg fortsette å spise. 

Har du noen planer  for i dag?

-miranda

Girls night

Blogg // 03.sep.2011 @ 10:49 // K o m m e n t a r e r (1)Glad i dere.

Åja, jeg vet jeg ikke har blogget noe i det siste det har blitt litt for mye med håndballen og nå som skolen har begynt. så jeg tok egentlig en pause uten og si ifra osm dere ser, Miranda har jo blogget nå i det siste så jeg tenkte at det var på tide at jeg også begynte igjen, dette blir fet!

 

-Celine

Voe is back

Blogg // 03.sep.2011 @ 08:24 // K o m m e n t a r e r (1)

http://www.voeblogg.no/

hva synes du om det?

-miranda

Aktivitetsdag

Blogg // 02.sep.2011 @ 17:16 // K o m m e n t a r e r (2)

Etter 3 timer aktivitetsdag på skolen. Der jeg skulle spille volleyball. Var det rett hjem,dusje,på med ansiktmaska og kosedressen så spise og se på film.  Meg i aktivitet...

Men det har vært veldig gøy:)

Hva har du gjort i dag?

har dere aktivitetsdag på skolen?

-miranda

celine&miranda celine&miranda

arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cheerleading
dagens blogg
hot or not
hverdag
Inspirasjon
kjendis
mote
Musikk
outfit
spørsmålrunde
utfordring...


Designet er laget av mne ©
hits