celineogmiranda -

viste du at...

Blogg // 29.mai.2011 @ 21:37 // K o m m e n t a r e r (2)

Ble inspirert av camillaogvibeke.blogg.no 

- favorittsangen min er MY HEART WILL GO ON.

-At jeg har vært fan av Jojo(joanna levesque),Jeremy sumpter,zac efron,vanessa hudgens,mary kate and ashley olsen og justin bieberxD. Men nå er jeg bare glad i Reese witherspoon og jonas brothers. Er ikke fan eller noe bare glad i.

-Jeg går på cheerleading, Gladiators, men før var jeg VELDIG stiv og hadde sykt dårlig kondis.

-Jeg liker ikke pålegg,kan spise det. Men tar aldri med skiver på skolen,og holder meg til varm mat.

-Jeg kom fra Kosovo men kom her da jeg var 2 år pga krig.

-Jeg har lyst på sixpack og skal gjøre alt for å få det når jeg blir 16.

- Jeg suger til å spare penger.

- Likte jeg aldri å gå ut med venner, sa ofte nei til alle også i stedet for så jeg på tv.

-Jeg elsker COCACOLA. Bare den originale,ikke pepsi,zero,cola og alle andre stygge kopi.

-Mine favorittserier er OTH,HELLCATS,SKINS,MAKE IT OR BREAK IT,GLEE OG MANGE ANDRE.

-Elsker triste sanger men også pop,rock.

-Mine favoritt filmer er Titanic,a walk to remember,bring it on filmene,aurore gagnon +++ny favoritt remember me.

noe du ikke viste?

-miranda

Filmanbefaling: REMEMBER ME

Blogg // 29.mai.2011 @ 16:12 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag hadde jeg ikke noe annet å gjøre så jeg så på remember me med storesøstera mi. Forventet ikke å like filmen. Men oh my god. Den anbefaler jeg til alle. Trist film med drama og romantikk. Vil ikke si hva den handler om. Kan bare si to blir sammen men ikke alltid lykkelig slutt. Og slutten. Ikke forventet. Og Robert pattinson sjokkerte meg. Liker ikke så godt skuespillet. Men der var han sick god. Imponerte veldig.

 

Tumblr_lkoxxfrpkx1qgbkn2o1_500_large

har du sett filmen remember me?

skal du se den?

husk jeg anbefaler den, det betyr den er driiiiiiiiiit bra:)-miranda

Innkjøp og min lørdag

Blogg // 28.mai.2011 @ 22:41 // K o m m e n t a r e r (3)

Først var det byen med marthe. Der  var det moteshow også var masse til salg. Jeg kjøpte en kjola fra bikbok. 


Mye finere på.
Åhhhhhhhhhh elsker den kjolen

tycks om kjolen?

So little time so much to do....

Blogg // 27.mai.2011 @ 23:28 // K o m m e n t a r e r (0)

Sorry for så lite blogging. Men har hatt så mye å tenke på. Tentamen,prøver og fremføring muntlig. Men kan jo fortelle om uka. Har gått med venner, vært på trening, hatt sommeravsluttning og vert i bursdag.Ja uka mi har vært awesome bortsett fra tentamen og prøver. 

åssen har uka di vært?

-miranda

Trening

Blogg // 23.mai.2011 @ 20:53 // K o m m e n t a r e r (0)

Kom just hjem fra en litt gøy og iskald trening. Vi skulle egentlig ikke trene fordi det var regn Men så ville vi trene ute i regnet. Det var ikke en god ide. Det eneste vi fikk gjøre var å turne litt,øve på noen heiarop og fryse i hjel.Ble litt planking og.


Og planking opp i lufta.

Ja det var det vi gjorde på trening i dag.

hva har du gjort i dag?

-mirandaKule bilder via skype :D

Blogg // 23.mai.2011 @ 16:30 // K o m m e n t a r e r (0)

Jeg har blitt litt dilla på å skype og syntes det er utrolig gøy. Akkurat nå har jeg en samtale med Monno,Miranda og Marianne :) så fikk jeg bare noen kule bilder fra monno som jeg hadde litt lyst og vise her --->
Hva syntes dere om bildene, jeg syntes de var utrolig kule:)

-Celine♥


just an ordinary post

Blogg // 22.mai.2011 @ 18:47 // K o m m e n t a r e r (0)

I dag har jeg bare vært hjemme og spist frukt,is og yoghort. Har heller ikke fått noe inspirasjon. Og det suger. Man får jo egentlig ikke noe inspirasjon av å være på facebook hele dagen og å se på frustrerte fruer. Siden jeg ikke blogget noe på fredag kan jeg skrive om hva jeg gjorde de...vel først var det skole,så måtte jeg skynde meg hjem å stelle meg for bursdagen til to jenter. Der hadde vi det gøy og dansa,snakke og pluss at meg og mange andre gutter og jenter hadde vi NSP. Ja leker hvor alle hemmelighetene kommer ut,eller så kysser vi de vi liker, og noen ganger de vi ikke liker.  Den leker bringer tilbake så mange minner.  Og i går var jeg bare litt på ss, for å se på sommerklær også var jeg hjemme. 

I take one step away but i find myself coming back to you. My one and only you [Your Song - Parokya Ni Edgar] ( knocknockhusder)
submit quotes here

I still want you and need you by my side -Still by Brian Mcknight
( jeanneiloveyou)
submit quotes/lyrics

Og har fått inspirasjon av http://heymissawesome.co.cc en fantastisk inspirasjon side. Og weheartit. Også har jeg geeka på 2by2 video på youtube. Du trener ikke å fortsette å lese hvis du ikke er interessert i cheerleading. For det er nemlig det jeg snakker om. http://www.youtube.com/2by2video er en mann som redigerer video av cheer extreme. Kan dele med dere noen av mine favorittvideo.Siden han har blokkert noen av videon deler jeg bare linken,

http://www.youtube.com/watch?v=Jzx8iZL0kQk

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2KtdE1kjIS0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5SFibKKNvHI&feature=channel_video_title

Ja det er mine favoritt video av 2by2. Det asså mine forbilder det er video av. De er begge på favorittlaget mitt cheer extreme. Og jeg har lyst å bli som de. Jaja nok om cheerleading.

 

liker du frukt,is og yoghort?

tycks om cheer videon?

har du noen filmer du kan anbefale?

tycks om bildene?

-miranda

saturday

Blogg // 22.mai.2011 @ 00:00 // K o m m e n t a r e r (2)

Husk konkuranse:http://celineogmiranda.blogg.no/1305048488_konkuranse.html meld dere på, så trekker vi vinneren snart.

Og spørsmålrunde: http://celineogmiranda.blogg.no/1305448750_sprdsmlrunde.html Jeg kommer til å svare på spørsmålene når jeg har fått ca. over  20 spørsmål. Waste hvis ikke så? noen spørsmål?

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja verdens undergang skjedde ikke alikavel. Sjokk. Jeg som hadde solgt alle tingene mine. Neida. LOL. Kan ikke fatte at folk er så dumme og selger tingene sine pga en gammel mann sier at  det er dommedag. Og vi vet alle han har sagt det før og dummet seg ut. Vi vet alle det kommer til å skje en dag,men når. Er det ingen som vet bare Gud.  Så jeg synes folk bør slutte å si sånne rykter  til media.  Jaja nok om det.

I dag var jeg på ss med familien min. Bare for skikke etter sommerkler. På tide å shoppe til sommeren. Kjøpte bare to topper.  

 


Denne magetoppen, som jeg kan bruke under gjennomsiktige topper,t-skjorter og bluser. Eller bare over en bikini til sommeren.


Og en vanlig singlet. 

Etterfulgt av en sstur og mcdonalds mat spiste jeg fruktsalat med is til dessert.


Kan ikke leve uten. 

Min første cheerleading video

Blogg // 19.mai.2011 @ 15:49 // K o m m e n t a r e r (3)

Denne videon har jeg brukt ca,4-5 dager. Min første redigerte cheerleading video. Mye bedre når du ser den ed asv editor. Men får å legge den ut på youtube,måtte jeg bruke et annet program. Derfor ble det så liten,og har sånn tekst på midten. Så bytt til 480p.  Blir kanskje litt bedre. 

Tycks ?

-miranda

Bytur med trinnet

Blogg // 19.mai.2011 @ 13:43 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag hadde vi bytur med trinnet. Vi hadde sånn quiz. Men jeg bare gikk rundt  å spiste godis og junkfood. Også kjøpte jeg en shorts fra cubus for 59 kr. Her kommer noen bilder fra byturen.Hva har du gjort i dag?

-miranda

Child beauty pageants

Blogg // 18.mai.2011 @ 20:04 // K o m m e n t a r e r (1)

Da jeg tilfeldigvis kom på bloggen til ei jente så jeg et innlegg om en 8 åring som hadde fått botox av mora si. Bare får sånne konkuranse på beauty pageant.Hvis du ikke vet hva pageants er så er det sånn små jenter som ligner på små kvinner,der de konkurerer for å bli miss. Og det er ikke bare hun som gir barnet sitt botox, alle de som konkurerer på sånne skjønnhets konkuranser får botox,wax,tan,og et tonn av sminke på en ung alder. De ligner jo ikke på mennesker men små dokker.

Jeg hadde trodd at det der var en dokke først. Grunnen til at hun jenta tok botox var fordi hun synes hun hadde rynker. Som ikke var sant,men det at moren synes det er helt greit er sykt.  Noen av de gjør det for å gjøre foreldrene glade. Noen av de gjør det for penger,noen gjør det for gøy. Det er stor press å være så ung å bry seg om look, istedet for å være som vanlige barn,der de bryr seg for å få nytt leketøy. Jeg hadde ikke likt at mitt barn skulle se ut som en voksen jente...pedofiler kan jo også få lyst på de.  Det er jo en som ble drept, hun het JonBenet Ramsey. Her er historien hennes.

 

 

 

 

hva synes du om beauty pageants?

hadde du likt å bli dømt for utsendet`?

-miranda

17 Mai

Blogg // 18.mai.2011 @ 14:54 // K o m m e n t a r e r (0)

17 Mai var sykt gøy i går. Jeg er fortsatt kvalm etter det. Men har hatt en fantastisk dag  med venner og familien.
hva har du gjort i går?

-miranda


happy birthday Norway

Blogg // 17.mai.2011 @ 12:43 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå er jeg kommet hjem fra møvigskole og det var koselig og gå i tog igjen tro meg! Men jeg gidder ikke sitte her på dataen og skrive hele dagen så jeg prøve og gjøre denne dagen gøøy:) snakkes<3


17.mai anntrekket <3
Gratulerer med dagen Norge!!

-Celine♥Ferdit med skoletoget.

Blogg // 17.mai.2011 @ 12:35 // K o m m e n t a r e r (0)

Da var jeg ferdig med skoletoget for i år. Det var veldig gøy. Men det skjedde to kjedelige ting med meg. Først så brakk jeg litt av flagget da jeg kræsja i noe fordi jeg ikke følgte med. Også fikk jeg gnagsår og begynte å blø.  Eller så var det veldig koselig. Nå må jeg gjøre meg klar til byen. Å feire 17 mai med venner er alltid koselig.
Min søte lillebror.Blogger senere, snakkes


Gratulerer med dagen alle sammen.

Blogg // 17.mai.2011 @ 07:12 // K o m m e n t a r e r (0)

I dag sto jeg opp klokka 5. For ingen gode grunner,ville sove mer men klarte det ikke.Jeg gikk in på pcen litt,spiste sjokoblanding og nå har jeg begynt å rette håret. Jeg har fått det helt rett nå¨og det er mye enklere å rette det nå som jeg har kort hår. Klokka 8 skal jeg begynne å stelle meg og kle på meg. Også klokka halv 10 er det skoletoget. Gleder meg. Etter det skal jeg komme hjem å spise, så vente litt. Også skal jeg til byen med venner. Vi skal se på borgertoget og gå på¨tivoli. Og bare kose oss. Så gratulerer med dagen kjære Norge.

hva skal du i dag?

-miranda

17.mai next door

Blogg // 16.mai.2011 @ 15:56 // K o m m e n t a r e r (1)

Jippi, imorra er det jo søren med 17.mai og det går så utrolig fort! jeg gleder meg så utrolig mye til i morra, kose oss med god mat, tivoli, borgertoget og tapto :D kan ikke vente<3  jeg har ikke lyst og vise 17. mai antrekket før imorra, syntes det er litt gøyere og vise det på selve dagen. Men kos dee videre folks<3

Og ikke glem konkuranssen : http://celineogmiranda.blogg.no/1305048488_konkuranse.html#comment-66422711 <3

Hva skal dere på 17.mai?

-Celine♥


Karakter,trening og 17 mai.

Blogg // 16.mai.2011 @ 14:52 // K o m m e n t a r e r (1)

Ja i dag fikk jeg karakter på engelsktentamen og matteprøven. På matte prøven fikk jeg 3/4. Ble egentlig ikke så lei meg siden pleier egentlig å få 3.  Også på engelsktentamen fikk jeg 5. Så jeg får sikkert 5 på kortet. Ble jo glad for det da. Eller kanskje litt. Senere skal jeg på trening, Dusje og rette håret til 17 mai i morra. Gleder meg. Legger outfiten til 17 mai i morra. I morra på 17 mai skal jeg gå med venner, og familien. Det kommer til å bli så gøy. Det kjedelig er at jeg ikke finner kameraet mitt. Blir så sur.

gleder du deg til 17 mai i morgen:)

-miranda

 

utfordringsvideo

Blogg // 15.mai.2011 @ 11:42 // K o m m e n t a r e r (0)

Husk å melde deg på eye majic konkuransen:http://celineogmiranda.blogg.no/1305048488_konkuranse.html Du kan melde deg på hvor mange ganger du vil, trekker vinneren når vi har fått mange som har meldt seg på.

Husk: spørsmålrunde http://celineogmiranda.blogg.no/1305448750_sprdsmlrunde.html Svarer når jeg har fått mange spørsmål.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://pipps.blogg.no og meg skal ha utfordringsvideo. Så dere må utfordre oss. Vi kan gjøre alt fra A-Å.  ting vi ikke gjør er: Gå rundt i bikini,sånne ekle pervo ting.  Ja så det er bare å utfordre oss. har dere noen utfordringer til oss?

-miranda

Spørdsmålrunde

Blogg // 15.mai.2011 @ 10:39 // K o m m e n t a r e r (3)

Som dere vet så hadde celine spørsmålrune men nå er det min tur. Jeg svarer på alt fra a til å. Så spør meg om hva dere vil. 

spørsmål?

-miranda


Eurovision favoritter.

Blogg // 14.mai.2011 @ 23:30 // K o m m e n t a r e r (3)

Jeg likte veldig godt Eric Saade- Popular.  Har vært veldig glad i eric før og nå enda mer. Også the united kingdom I can-blue. Likte litt sangen av aserbadjan.  Og Russland. Dette er mine favoritter + at jeg ikke husker så mange andre. Men må innrømme eurovision var ikke så gøy som de andre gangan.  Savner litt åssen før de pleide å ha sånn shake sanger sånn som f.eks: Always-arashft aysel(aserbadjan), Number one-helena(hellas). Jaja nok med chitchat.Kos dere i kveld. Og vi får håpe sverige vinner. 

 

hvem heier du på?

-miranda

New Earings= love

Blogg // 14.mai.2011 @ 20:53 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag kjøpte jeg 3 par øredobber. Og alle kostet bare 10 kr. Så ikke rart jeg måtte ha det. 


Alltid søtt med sløyfer og fargerike øredobber. Har ikke shoppet noe annet i dag. Nå skal jeg bare se på tv. Snart er det  MGP(eurovision).  Så kos dere.

likte du øredobbene?

skal du se på mgp?

-miranda


I love this place but it's haunted without you

Blogg // 13.mai.2011 @ 23:00 // K o m m e n t a r e r (4)

Så på verdens søteste film hos marthe og Pauline i dag. Ja nemlig dear john. Den var så søt,romantisk, og trist.  Begynte å grine litt... ble også litt distrahert fordi marthe var så  hyper. Også ble jeg forelsker i dear john sangen av amanda seyfried-little house.

Tumblr_lha01lnikj1qzhvg4o1_500_large

Tumblr_lkzvphlenj1qekcdko1_500_large

137809313_large

Thing.14458071.l_large

Som dere ser ble jeg veldig inspirert. 

har du sett filmen dear john?

miranda

Endeeeliiig..

Musikk // 13.mai.2011 @ 17:03 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå er det endelig helg og vi er ferdig med Norsk og Engelsk tentemn jippi! Men vi skal ha mattetentamen om to uker igjen så jeg må øve dødsmye! Idag skal jeg bare chille og se på tv -.- Jeg er så utrolig lei av hele tven, det er bare samme program hele tiden, kan de lissm ikke skaffe seg bra og gøye program. De eneste programet jeg egentlig syntes er veldig gøye det er Frustrerte frue, Greys Anatomy & Ghost visper :) 

Det er lizzm bare tre program, jo jeg liker PH men det går lizzm ikek hele tiden:P 

 

 Ha en fin helg,puser!<3

hva skal du i helga?:)

-Celine

 

 

Hårtips :)

Blogg // 13.mai.2011 @ 16:36 // K o m m e n t a r e r (0)

Hva syntes dere?:)

-Celine♥

Ferdig med engelsk tentamen.

Blogg // 13.mai.2011 @ 14:58 // K o m m e n t a r e r (1)

Ja da var jeg ferdig med engelsk tentamen. Skrev om 17 år gammel gutt som kjørte bil med vennene sine men han hadde ikke lappen. Så drakk de seg fulle og det førte til at alle døde uten at Jason(17 åringen) og mariassa som ble lam. Brukte 4 sider og ble egentlig veldig stolt. Engelsk  har alltid vært min beste fag så satser på en 5 eller noe rundt der. Nå er det bare mattetentamen igjen. Verste faget.

 
AQUALUNG - BRIGHTER THAN SUNSHINE
from:solarimrespior
send your fave lyrics here

har ikke bilder på denne datan.

har du hatt tentamen?

-miranda

Cheerleading drakta mi

Cheerleading // 12.mai.2011 @ 17:22 // K o m m e n t a r e r (4)

Åhhhhhhh jeg er så glad har fått cheerleading drakta mi. Den passa perfekt,eller toppen var litt stor men det kan sikkert fikses. Også i tilegg fikk jeg pompom(dusker),treningshorts, og body.+ en cheer katalog. 
Som dere kan se er det samme som hellcats. En av mine favoritt serier. I just love it
tycks om cheer drakta mi?

-miranda

Dagens kledning

Blogg // 11.mai.2011 @ 14:42 // K o m m e n t a r e r (2)

Husk konkuranse:http://celineogmiranda.blogg.no/1305048488_konkuranse.html 

Trekker vinneren når vi får mange som har meldt seg på

Så hva syntes dere?:)

-Celine♥


Konkuranse

Blogg // 10.mai.2011 @ 19:28 // K o m m e n t a r e r (25)Vinn eye majic til verdi av 900 kr. 

ALT DU MÅ GJØRE ER:

Det du må gjøre, er å skrive et innlegg på bloggen din om at du er med i konkurranse på bloggen min, og hva premien er. Du må også ha med deg dette bildet i innlegget ditt, og gjerne skriv hvorfor du ønsker å vinne! 

Hvis du ikke har blogg så må du dele linken til konkuransen på bloggen.  Men du må også skrive hvorfor du vil ha premien  i kommentarfeltet med linken til hvor du har delt på face.

Om du har blogg må du skrive innlegg om det, har du ikke blogg må du dele det på facebook. Om du ikke har noen av delene, kan du desverre ikke være med..

Dere er nødt å huske epostadressen. Jeg trekker ut vinneren når det blir en del som har meldt seg på.

Du får ca. 10-15 stk.

meld deg på vel?

-miranda

I'm so lonely broken angel

Blogg // 09.mai.2011 @ 22:16 // K o m m e n t a r e r (1)

En sang jeg snakker om. Fordi jeg har det greit jeg og nyter livet med venner og familie jeg. Arash er en fra tyrkia som synger den sangen. Åhhh love it.

 

Photo:weheartit  og redigert av meg

Men nå går vi til den lykkelige delen. Vi hadde tentamen i dag. Som gikk helt greit egentlig. Jeg skrev om ei jente som flyttet til en skole,der hun først hadde uflaks også fikk hun sitt første kyss med et uhell så ble ufklaks snudd til flaks.  Også var det trening som egentlig gikk ikke så bra i dag. Men neste gang håper jeg det går fint.


tycks om sangen og bildet?

-miranda

Dødsgøy :D

Blogg // 09.mai.2011 @ 17:14 // K o m m e n t a r e r (2)

Dette var bare ufattelig gøøøy<3

 

Er jeg flink ?:)<3

-Celine♥

Follow me on tumblr

Blogg // 09.mai.2011 @ 15:13 // K o m m e n t a r e r (2)

For dere som ikke vet hva det er så er det en side nesten som weheartit. Det er den siden jeg bruker for å få de på weheartit. Også kan du skrive alt.  http://quotesandpics2u.tumblr.com Det er min side der.

Noen av bildene der. 

Anbefaler den siden hvis du er glad i å redigere bilder og sånn. Bare søk tumblr.com også lag deg en side vel.

har du tumblr?

-miranda

 

Finish..

Blogg // 09.mai.2011 @ 13:47 // K o m m e n t a r e r (2)

Nå er jeg ferdig med tentamen og jeg er egentlig gangske fornøyd med min innsats. Jeg tenkte dere kunne få høre ossen første avsnitt er:) 

"Nå har vi ventet en stund,og jeg er ikke helt sikkert på hva vi venter på. Jeg hater og sitte her, sitter her inne i stillhet og vente. Vi ventet i over et par timer før vi fikk vite at kreften hadde spredd seg. Min bror var altså døende."

Det var første avsnitt og jeg syntes det er litt trist men samtidig er det gøyere og skrive trist enn gøy og skumle fortellinger:)

Men som det ser så har jeg endret på designet, vi skal ikke ha header, men vi skal ordnet på ett profilbildet. Vi trenger og ta noen nye bilder siden jeg bare har sånne gamle bilde av oss sammen:P


Ha en fin dag videre:)

 

-Celine♥

Norsktentamen :(

Blogg // 09.mai.2011 @ 10:05 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå er det norsktentamen og jeg skriver om en som dør av kreft, trist:( 

Men ønsk meg lykke til på både tentamen og hos legen idag. jeg skal til legen pga jeg plutselig bare har hovnet opp på øyet også må jeg sjekke det fordi det er så vondt:(


Wich me good luck, søtinger<3

-Celine♥Just an ordinary day

Blogg // 08.mai.2011 @ 18:54 // K o m m e n t a r e r (1)

Ute med venner,solt meg,hørt på musikk. 

Også har vi turna litt. Og øvd på noen stunt.  Her kommer det også noen bilder jeg  likte på weheartit.

Tumblr_lkpbtj4bz21qe31xzo1_500_large

Tumblr_lksxylrbyc1qe31xzo1_500_large

Tumblr_lksvjhvzkc1qe31xzo1_500_large

 

Tumblr_lksyonqfrg1qe31xzo1_500_large

Tumblr_lkt3gg2qin1qe31xzo1_500_large

Tumblr_lksueldiox1qe31xzo1_500_large

Det ble litt mange men jeg synes de bildene er så fine. Skal prøve å redigere sånn.  Men nok med chitchat. I morra har vi tentamen og jeg har ikke lest. Så snakkes

tycks om bildene?

skal dere ha tentamen?

-miranda


What a wonderful weather.

Blogg // 08.mai.2011 @ 11:10 // K o m m e n t a r e r (2)

Sykt fint vær det er i dag. Jeg skal bare gå med venner i dag, det kommer til å bli så gøy. Hvem vet kanskje jeg skal bade og. Tok også just noen bilder.


OK...dere tenker sikkert sykt mange bilder hun skal av seg selv. Men grunnen til at det er så mange er fordi jeg tok bilder for fb.Trenger ny profilbilde Så hvilket bilde likte dere mest?

-miranda
Utfordringsvideoen:)

Blogg // 07.mai.2011 @ 17:28 // K o m m e n t a r e r (5)

Nå er jeg ferdig med utfordringsvideoen med Marte, men vi gjorde ikke alt feks: gå i bikini i gata pga marte hadde ikke bikini og jeg er tykk, kysse hverandre: fordi vi ikke er lespiseke, og det som ble skrevet idag fikk vi heller ikke gjort pga vi gjorde alt igår og vi dro på sørlandssenteret tidlig idag men håper dere syntes den var bra fordi om: PS: på slutten måtte jeg vise rommet mitt ikke et bra syn...

 

Hva syntes dere?:)<3

-Celine<3

Converse-All star

Blogg // 07.mai.2011 @ 16:48 // K o m m e n t a r e r (1)

Har endelig fått tak i dem<3


Har du converse? ^^

-Celine♥

music on world off

Blogg // 06.mai.2011 @ 23:31 // K o m m e n t a r e r (5)

 

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Teksten er bare så inspirerende. Sier sannheten ingen er perfekte men alle prøver og alle lærer av sine feil. Og hva mange  av oss føler. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liker egentlig ikke justin bieber. Men gosh denne sangen er så fin.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denne sangen sier vel alt. Crush?:)haha(hinthint)

Ja det var noen sanger jeg liker, Og hvorfor. 

noen av de sangene som du liker?

-miranda

Utfordringsrunde..

Blogg // 06.mai.2011 @ 15:13 // K o m m e n t a r e r (8)

Marte P skal sove hos meg så hadde vi så lyst og ha utfordringsvideo så vi trenger mange sprøe utfordringer :D

kom igjen vi gjør alt!!! og video legger vi ut idag også (tror jeg) :)<3-Celine♥

Scorpion

Cheerleading // 05.mai.2011 @ 18:24 // K o m m e n t a r e r (2)

Etter å ha øvd og tøyd på noen uker så kan jeg endelig scorpion. Må tøye mere for å få den rett og midt på hodet men det ser ok ut nå. Og jeg er ner hodet. Så klager ikke. Fordi før var jeg ikke nær en gang.  Nå kan jeg toe touch,scorpion,jentespagaten(venstre),slå hjul,heel streth(bøyer det beinet som er nede men jaja) også holder på med araber og stå på hendene og gå ned i bro.  Må lære masse men det er jo gøy så klager ikke. 

Tumblr_lkkzpjaxur1qczr0to1_500_large 

Dette er meg snart haha.

Tumblr_li2n18ogue1qg9930o1_500_large

Nå skal jeg gjøre lekser så snakkes<3

kan du noe av det jeg har lært nå?

-miranda

 

hmm.. jaa??

Blogg // 04.mai.2011 @ 21:23 // K o m m e n t a r e r (3)

 Kreativ overskrift?

Jeg har rett og slett ingenting og skrive om.. Jo jeg kan si at jeg har vært på ute treing idag kl 16-17.30 koselig :) Men, ja, jeg gleder meg litt til imorra egentlig fordi det er ca 99% sikkert at vi får spansk prøve tilbake siden vi har ventet på den utrolig lenge. Jeg følte jeg gjorde det veldig bra så er temelig sikker på at jeg få over 4+. Men det får dere sikkert vite imorra. 

 

 Er rett og slett blitt dilla"DU GJØR MEG SPINNVILL" ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi blogges:)

-Celine♥

Pakke i posten

Blogg // 04.mai.2011 @ 13:39 // K o m m e n t a r e r (2)

Ja da har jeg fått sponsor pakka i posten. Der lå det oppi eye majic øyeskygger. 30 stk. Fra http://www.superkul.no.  Hahah de skrev feil trodde jeg het mirabda* hahaha.

Kan være jeg skal ha konkuranse på bloggen nå hvem vet.

 er du sponset?

bør jeg ha konkuranse på bloggen?

-mirandaI'll just go on and read

Blogg // 03.mai.2011 @ 19:32 // K o m m e n t a r e r (4)

♥Tentamen, det ordet sier jo alt! 

Kunne død av stress, for det første så skjønner jeg ikke hvorfor man må ha alle tentamene samtidig nesten, lizzm på samme uke eller i samme måndte. Det er jo bare utrolig slitsomt og må både øve til Norsk og enskelsktentament fordi  norsken har du på en mandag og engelsken har du kanskje på en torsdag/fredag. Da går jeg værtfall litt i surr..Det er jo bare mer og mer skrift.. (som betyr stress)

Hva syntes du om tentamner?

 

-Celine♥
Today I don't feel like doing anything...

Blogg // 03.mai.2011 @ 17:49 // K o m m e n t a r e r (1)

Lazy day,lazy outfit og lazy innlegg. Ja det forklarer tirsdagen min. Jeg sto opp klokka 4/5 på morgaen(noe sånt). Så jeg er veldig trøtt men for våken til å sove. På skolen hadde vi 7 timer i dag så rett om jeg er lei av å skrive og lese. Så lei av det så jeg orker ikke å gjøre norsk leksa. Venter til senere.  Når jeg kom hjem bare spiste jeg noe pålegg, dusja også rett til pc. Nå skal jeg være på face,se på noen bilder på weheartit, høre på musikk, se på cheer extreme video på youtube. Så se på tv, så sove. Og håper at dagen i morra blir gøy. Vi har jo bare 5 timer i morra, og pluss at det er cheertrening i morra. Gleder meg.


lol sier jeg bare av fjesutrykket mitt men det er fordi jeg er så trøtt og da måtte jeg prøve å holde øynene åpne.

er du glad i tirsdager?

-miranda


Søsken kjærlighet:)

Blogg // 02.mai.2011 @ 21:49 // K o m m e n t a r e r (3)

Ps: I love you<3


Har dere en bror/søster dere er utrolig glad i?<3

 

-Celine<3Outfit 02.05.11

Blogg // 02.mai.2011 @ 14:37 // K o m m e n t a r e r (3)


Fake a smile.


Bukse fra kappahl

Blondetopp fra bikbok 

øredobber fra tenerife.

Nå må jeg gjøre lekser,spise,øve til prøve og trening. Så tror ikke det blir så mye blogging. Men skal prøve å poste et innlegg.

 

likte du outfiten?

-miranda


Utrykk og Grimaser :P

Blogg // 01.mai.2011 @ 17:33 // K o m m e n t a r e r (5)


Ossen har helga di vært?:)

-Celine♥

Dagens kledning :)

Blogg // 01.mai.2011 @ 17:26 // K o m m e n t a r e r (2)

Har vært i gimlehallen,badmintonhallen og odderneshallen fra kl 08.00 til 14.30 :)


Hva syntes DU?:)-Celine♥


I'm on the right track Baby I was born this way.

Blogg // 01.mai.2011 @ 13:48 // K o m m e n t a r e r (2)

Ista kom søstera  mi til meg med gammel fotoalbum. Så det var det vi gjorde så på gamle bilder av oss. Så jeg ble inspirert til å fortelle dere litt om meg. Jeg ble født 9 mars 1997. Og vi kom til norge da jeg var 2 fordi det var krig.  Nå skal jeg fortelle om familien min og venner.


Jeg er hun tjukke bolla til venstre.


Du kan ikke se meg så godt.

Meg og søstera mi var veldig gode venner da vi var små. Eller vi var egentlig bestevenner. Vi gikk sammen  over alt og gikk med samme klær. Folk trodde til og med vi var tvillinger. Jeg begynte å hylgrine hvis hun fikk nytt tøy og ikke meg. Sånn som en gang da søstera mi hadde bursdag og fikk mange gaver, og jeg ble så sjalu så jeg begynte å hylgrine så pappa og mamam måtte skynde seg å kjøpe nytt. 

Så fikk vi en lillebror med down syndrome Juli 2000(husker ikke helt dato). Meg og han har alltid vært bestevenner. Jeg er så glad i han. Han er helt ubeskrivelig. Det finnes ikke bedre,kjekkere,søtere og snillere gutt i verden. Husker at lillebroren vår var så stille før, du kunne ikke legge merke til at han var der. Men nå har han tusenvis av maur i rompa haha. Han klarer absolutt ikke å sitte stille. Han elsker å game. Da jeg gikk på barnehagen og var veldig glad i pippilangstrømpe sånn som mange andre. Så på filmene hele tiden og gikk aldri lei. Også var jeg glad i disney prinsessene. Men det er jeg jo fortsatt.

 
Jeg gikk på veslefrik barnehage med min lillebror. Først var jeg veldig stille og var veldig sjenert  men så plutselig fikk jeg mange venner. En dag krangla de til og me for å gå sammen med meg. Det var litt gøy. Men så flytta vi til voiebyen så jeg måtte si hade til alle på søm og hånes. Det var veldig trist å miste mine bestevenner men sånn er livet noen ganger.
Så flytta vi til voiebyen. Først likte jeg meg ikke så godt der. Men så begynte jeg på skolen og det var det beste. Jeg fikk mange venner. Og i andre klasse ville mange gå med meg. Men så fikk jeg 3 bestevenner. Marianne,Celine og Neikhbakt.  Det var først meg og mari. Vi ble venner på den rareste måten ever av en lek som het guttan tar jentan. Vi og noen andre gutter begynte med det på skolen. Og plutselig ble det til skolens mest kjente lek.  Så begynte neikhbakt på skolen vår. Så ble hun med i gjengen. Så kom Celine. Og plutselig kalte vi oss for Angels haha.
Vik fikk også en lillesøster som til å begynne med var veldig plagsom fordi hun begynte å grine bare vi tok på henne. Så ble hun 4 og ødela mange av sminkene mine, hun var fortsatt plagsom men også søt da. Så nå har hun blitt en vanlig lillesøster og egentlig veldig voksen. Og meg og hun er interesert i samme ting cheer og turn så det har vi tilfelles. 

Det var egentlig den beste skolen jeg har gått på. Jeg var glad for klassen min. Ingen jeg hatet der og ingen var sånne folk som trodde de var så kule som møvig er fullt av.Så reiste vi endelig til hjemmelandet vårt. Det var det gøyeste. Å endelig få møte familien min og få være i hjemlandet mitt å kose meg. Med venner,kusiner og fetter. Kosovo er det beste landet å jeg er så stolt av å komme der i fra.

London,Italia og Frankrike, Tyskland har vært gøye ferier. Jeg håper vi kan reise der igjen. Det har vært så  gøy å kommer til å være minner som aldri forsvinner. La meg si jeg har familie over alt så tror jeg kommer til å reise der igjenn.Det var hade voie skole.Og hei torkelsmyra.Jeg  fikk ny klasse der jeg ble skilt fra en av mine bestevenner Marianne. Men det ødela ikke vennskapet. Det var hade barneskolen og hei fjortisalderen. WOW,Huset,gutter og sminke var alt jeg kunne tenke på.  Jeg var ikke flau for noe og jeg holdt ikke noe hemmelig. Og merke tøy var alt for meg. Jeg likte det alle andre likte.


Jeg ble mer voksen i 7. Var ikke glad i merketøy bare det som sto på topp og det jeg likte selv.   

Så var det møvig skole. Når jeg først fikk vite klassen min begynte jeg å hylgrine men nå er jeg sykt glad for klassen min. Jeg har fått mange nye venner og mistet kontakten med noen gamle. Men sånn kan skje. Og sånn er jeg nå fra en baby til en ungdom.
Med nye og gamlevenner.
Med ny look og ny stil.

 

-miranda arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cheerleading
dagens blogg
hot or not
hverdag
Inspirasjon
kjendis
mote
Musikk
outfit
spørsmålrunde
utfordring...


Designet er laget av mne ©
hits