celineogmiranda -

My little brother

Inspirasjon // 30.jan.2012 @ 16:56 // K o m m e n t a r e r (0)
Hadde en liten photoshoot med lillebroren min.  Brukte ikke så lang tid på å redigere de, men synes det ble fine bilder.  Han er jo så nydelig.

I dag har storesøstera mi bursdag så nå skal jeg spise litt kake goodbye.

Ellers så har jeg bare vært hjemme og på pcen.
hva har du gjort i dag? hva skal du gjøre i dag? random: liker du sjokolade kake?

-miranda

What a boring day

Blogg // 30.jan.2012 @ 14:27 // K o m m e n t a r e r (1)

Verste dagen. Hater mandager og i hvertfall i dag, jeg er så lemster, og hadde skikkelig vondt overalt.Nå skal jeg se på the vampire diaries.

hva skal du gjøre?

-miranda


Winteredition

Cheerleading // 29.jan.2012 @ 21:17 // K o m m e n t a r e r (0)

Da kom jeg hjem fra min første og gøye cheercamp. Har trent hardt og lært masse nytt fra stunt til turn. Vet i hvertfall jeg har trent hardt, fordi jeg er så lemster. Klarer så vidt å gå nå. Men det var verdt det. Jeg fikk også mange nye venner. Vi har ikke bare trent, men også hatt mange leker og konkuranse. Også futsal cup. Mamma(laget mitt) tapte da. Men vi var fortsatt best. Også spilte vi volleyball fra 23.00 til 01.00 på natta.Gleder meg til neste cheercamp, håper bare det ikke er så lenge til. Jeg tok ikke med kameraet fordi jeg glemte det og var redd for å ødelegge det.

Cheerfriends<3
Og her sitter og snakker om alt mulig.

har du vært på cheercamp før? eller andre typer camp?

-miranda

 

 

Friday

Cheerleading // 27.jan.2012 @ 15:44 // K o m m e n t a r e r (1)

Yes endelig er det fredag! I dag skal jeg pakke, så skal jeg på jysk og kjøpe noe, så skal marianne overnatte meg. Og i morra skal jeg på cheercamp(winteredition) Det blir nok gøy. Gleder meg.hva skal du gjøre i dag?

har du noe planer til helga?

-miranda

Trening next---&gt;

Blogg // 25.jan.2012 @ 13:31 // K o m m e n t a r e r (0)

Elsker onsdager, bare 5 timer på skolen, komme  hjem og spise, så skal jeg på trening, også kommer jeg hjem igjen. Det er så chill dag.

Nå skal jeg se på vampie diaries ferdig, er helt hekta, skifte, spise så stikker jeg.

hva skal du i dag?

-miranda

Who will bring me flowers when it's over

Inspirasjon // 24.jan.2012 @ 16:11 // K o m m e n t a r e r (2)

bilde:tatt av meg text: thriving ivory- flowers for a ghost

like or dislike?

-miranda

Pretty little liars

kjendis // 24.jan.2012 @ 15:13 // K o m m e n t a r e r (0)

Endelig etter en lang dag på skolen, er jeg hjemme og skal se på pretty little liars. Blir bare mer og mer spennende.  Alle må se på den serien.

Senere skal jeg på trening. Så snakkes

hva skal du i dag?

-miranda

Feed your faith and your fears will starve to death

Blogg // 23.jan.2012 @ 17:47 // K o m m e n t a r e r (1)Ja det var dagens quote som jeg fant på tumblr.

tycks?

-miranda

Dagens outfit

Blogg // 23.jan.2012 @ 14:06 // K o m m e n t a r e r (4)
Bluse- BIKBOK bukse- Gina

I dag skal jeg bare være hjemme å gjøre lekser. Skal spise litt, så skal jeg begynne med det. Snakkes!:)

Nugatti<3

hva skal du gjøre i dag?

liker du nugatti?

-miranda

new

Blogg // 22.jan.2012 @ 20:54 // K o m m e n t a r e r (0)

Kjøpt på bikbok  i går for 250 kr. 

Ellers, så har dagen i dag vært kjedelig. Vi, eller mamma og pappa har fått besøk av mange hele dagen.  Har fortsatt besøk  nå så hade

Likte du genseren?

-miranda

Walking in a Winter Wonderland

Blogg // 22.jan.2012 @ 12:00 // K o m m e n t a r e r (1)Snør det hos deg?:)

Senere kommer innkjøp!:)


-miranda

 

God helg!

Blogg // 20.jan.2012 @ 21:23 // K o m m e n t a r e r (2)

God helg alle sammen kos dere! 

 skal du noe spesielt i helga?

liker du sangene?

-miranda

 

tuesdayy

Blogg // 19.jan.2012 @ 16:37 // K o m m e n t a r e r (0)

Har ikke blogget noe i går, siden jeg var syk. Har vært syk de siste to dagene men nå er jeg frisk som en fisk. Og klar til å gå på skolen. Har ikke gjort noe spesielt disse dagene heller. Bare vært hjemme og sett på Glee og one tree hill. Og noen filmer.Btw: Har du twitter eller tumblr så følg meg. Heter Miranda Selmani på begge.

http://mirandaselmani.tumblr.com

:)har du twitter eller tumblr?

 

Blogganbefaling

Blogg // 17.jan.2012 @ 17:24 // K o m m e n t a r e r (2)

Tenkte å dele med dere noen blogger jeg leser(fast) og som jeg blir inspirert av.Fra topplista. Rekkefølge har ikke noe og si. Leser alle  hverdag.

1. Andrea Badendyck

Digger den bloggen.  Hun tar så fine bilder, skriver lange innlegg. Hun gjør alltid så masse gøy, som gjør det mer spennende. Liker spesielt å lese bloggen til Andrea når hun skriver om Alex. De er så søte sammen. Liker også veldig godt designet til andrea.
2. Voe

Har lest den bloggen veldig lenge. Liker at hun har videoblogg. Og skriver så mange lange innlegg, sånn at det ikke bare blir en quote+ bilde også ferdig. Er så lei av det. Men nå skal ikke jeg si at jeg er så perfekt heller da.

 

 

3.Cheerleading.blogg.no

Denne bloggen leser jeg fordi jeg er cheerleader, og Marte skriver mange innlegg om å tøye, regler. Hvis det ikke hadde vært for den bloggen, hadde jeg død( ikke ta det bokstavelig talt)

4. L0ve (Erica Kvam)

Begynte å lese den bloggen da jeg  fant ut hun var cheerleader. Og nå er jeg fast leser. Hun redigerer mange fine bilder, og har ofte innlegg om innkjøp. Og har de gøyeste videobloggene.  
5. Donna og Sara

Den bloggen skriver ofte om følelser, kjærlighet, problemer. Som er veldig gøy å lese. Og hvis dere vil  for eks lage noe gammelt til noe nytt, så passe den bloggen perfekt.  De er ikke på topplista akkurat nå, noen ganer er de det noen ganger ikke.

 også er det flere, men det er bare sånn jeg stikker innom noen ganger, hvis jeg kjeder meg.


Hva heter din blogg, og hvilket blogg på topplista leser du?

-miranda

Good morning

Blogg // 17.jan.2012 @ 08:43 // K o m m e n t a r e r (0)Lasta ned plixr-O-matic

Det er sykt bra. Elsker å redigere bilder der. Det og photoscape. Her kommer det noen bilder som jeg har redigert der.
Nå stikker jeg(skole)

har du prøvd å redigere bilder med plixr?

-miranda

Monday-worst day ever

Blogg // 16.jan.2012 @ 16:12 // K o m m e n t a r e r (1)

Brukt dagen min på skole og lekser. Så de skjer ikke noe spesielt her.

hva har du gjort i dag?

-miranda

 

New Room

Blogg // 15.jan.2012 @ 10:35 // K o m m e n t a r e r (2)

For ca 2-3 måneder sida fikk jeg endelig nytt rom. Eller samme rom bare vi oppusset det, så fikk jeg ny seng. Jeg blogget ikke om det siden jeg fant ikke kameraet, også var det alltid så rotete. Men i dag fikk jeg rydde det så. Men det var bare noen kjappe bilder. Kommer mer detaljer en annen dag.

Skal få nye gardiner.

 
Ny speil<3


Tv<3

Tycks*?

-miranda

Something borrowed

Blogg // 14.jan.2012 @ 22:23 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag har jeg bare vært hjemme. Har aldri kjedet meg så mye.  #Forever alone. Men jeg så på en gøy film da. Som heter something borrowed. Søt, romantisk film. Som jeg anbefaler til alle hvis dere kjeder dere. Handler om vennskap og kjærlighet.

 har du sett den filmen?

skal du se den?

-miranda

"Hell is empty and all the devils are here"

Blogg // 12.jan.2012 @ 16:38 // K o m m e n t a r e r (0)

Inspirert av one tree hill.

 Det var I dag det kom  ny episode av one tree hill. Har gledet meg kjempemasse. Det er sesongfinale, noe som gjør det mer spennende. Og litt trist. Har sett på one tree hill siden jeg var liten. Eneste serien jeg har klart å se fra begynnelsen til slutt.  Uten å ha pause. 


 ser du på one tree hill?


-miranda

 

vision skatepark

Blogg // 11.jan.2012 @ 19:51 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag var jeg i byen med venner, kjøpte ikke noe men det var veldig koselig da. Etter det gikk vi på visionskatepark. Ikke at jeg pleier å henge der. Men cheerleading laget skulle få pengene.  vi skulle vise litt hva vi kunne, få noe snacks og vi kommer til og med i avisa i morra. Vet ikke hvilken da. Men det er veldig bra for laget og få litt reklame.

hva har du gjort i dag?

-miranda

Dårlig start på nyttår

Blogg // 01.jan.2012 @ 23:52 // K o m m e n t a r e r (5)

Forige innlegg skrev jeg ønske om at 2011 skulle bli bedre enn 2012, men det var dårlig start i hvertfall. For ca 4 timer siden fikk jeg vite at bestefaren døde just. Han fikk hjertestopp. Så han døde på bursdagen sin. I dag 1 januar,2012.  Faren min har det kjempevondt akkurat nå.  VAkkurat nå er han på vei til Kosovo for begravelsen. Bestefar bodde  i Kosovo så jeg har ikke sett han siden et halvt år siden. Det gjør det enda vondere å tenke på at jeg aldri får se han igjen. Jeg fikk aldri ta ordentlig farvel med han, og får ikke gå på begravelsen han sin. Det er det kjedelige med å bo i norge. Vi vet aldri om vi kommer til å få se familien igjen, når vi sier  hade til de.  Har bare lyst til å klemme han akkurat nå. Har ikke snakket med han siden sommeren en gang. :(

 

Familien min og jeg har det veldig vondt akkurat nå. Det kommer til å bli rart å reise til Kosovo og aldri få se han igjen.  Kommer til å savne han noe sykt. Rest in peace.snakkes, men tror ikke jeg kommer til å blogge i morra. Får se.

Happy New Year

Blogg // 01.jan.2012 @ 16:44 // K o m m e n t a r e r (1)

Godt nytt år alle sammen. 2012, endelig håper dette året blir bedre enn 2011. Alikavel 2011 har vært fantastik. Kan fortelle litt om 2011.

I Februar begynte jeg på cheerleading, Gladiators som  var et nytt lag. Og det var den måneden vi skulle konkurere på UKM. Noe som var driitgøy. Bortsett fra at vi ikke vant.Nå har vi utviklet oss til et driiit bra lag, og fått to trenere.Og vi skal begynne å konkurere på ekte cheerleading konkuranser wii.Jeg fikk også nye venner/bestevenner. Noe jeg er kjempeglad for fordi jeg trodde aldri jeg skulle få noen venner fra den klassen jeg kom i. 9D. Men nå digger jeg klassen min.

Mai/Juni Jeg feiret 17 mai, med mange venner. Det var så gøy.  Laget vårt begynte å heie på Gladiators(amerikanske fotball klubben. Jeg var nesten hele tiden ute med venner. Og vi lagde til og med en badegjeng. Haha lol


Juni,  var det også tusenfryd. Det var sykt gøy.


Juli/August Var jeg I kosovo,Albania og Montenegro . Beste minnet fra hele 2011. Hadde ikke vært der på to år. Så derfor var det dobbelsågøy. Jeg fikk møte familien min og mange venner. Så ble jeg kjent med mange. Shoppet, solte meg, badet, var på diskotek/pub.

Men så kom høsten, for å si det rett har det vært driiit kjedelig. Det var ca prøve, innlevering og framføring hver dag. Og lekser. Skole var alt jeg klarte å tenke på. Men det er jeg glad for og har tenkt å forsette sånn. Bortsett fra at jeg skal spare tid til venner. Hadde også photoshoot med søstera mi.Bortsett fra trening. Hadde også første treningshelg, med laget( på en måte en mini cheercamp)Men nå er det nytt år. Nye muligheter. Håper dette året blir mye bedre.Jeg feiret nyttårsaften med familien. Gjør alltid det.
 

 CHEERS FOR 2012. Let's not fuck it up!

-miranda

celine&miranda celine&miranda

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cheerleading
dagens blogg
Fest/disco/feire/
hot or not
hverdag
Inspirasjon
kjendis
mote
Musikk
om meg
outfit
spørsmålrunde
utfordring...


Designet er laget av mne ©
hits