celineogmiranda -

Jeg slutter...

Blogg // 27.feb.2012 @ 10:02 // K o m m e n t a r e r (0)

Har ikke blogget på lenge noe, har ikke tid til det. Jeg fokuserer heller på tumblr! Kanskje jeg kommer tilbake til sommeren.

mirandaselmani.tumblr.com . Tumblr er så mye enklere hvis du ikke har tid til bilder kan du bare skrive innlegg, uten at det blir kjedelig. Hvis du ikke har tid til innlegg kan du bare legge ut bilder. Her er noen bilder jeg har lagt ut på tumblr. Følg meg hvis du har tumblr.
 

B-day party<3

Blogg // 11.feb.2012 @ 09:41 // K o m m e n t a r e r (2)

I går feiret Pernille bursdag, det var så gøy.


så hva skal du gjøre i dag?

-miranda

Bilder tatt denne uka

Blogg // 09.feb.2012 @ 21:01 // K o m m e n t a r e r (0)Alle bildene er tatt med mobilen og redigert med pixlr-o-matic!:) Du kan laste det ned på marked!


Fun fun fun

Blogg // 06.feb.2012 @ 15:42 // K o m m e n t a r e r (0)

Skal tilbringe dagen med Eureka<3 Kommer til å bli gøy, og bruke hele dagen på naturfag. Har en stor prøve i morgen så. I dag fikk jeg den samme gamle mobilen bare det er mamma sin. Siden min har jeg mistet. Så skal ha den til jeg får ny. Blir gøy å ta mer bilder whohwo. Har lastet ned på marked, som er nesten lik instagram. Gleder meg til å få bruke det mer.hva skal du gjøre i dag?

.miranda

 

Inspirasjon

Blogg // 03.feb.2012 @ 22:40 // K o m m e n t a r e r (0)quotethattalk.tumblr.com  <------------------besøk den siden nå

fine biler eller?-m

What a boring day

Blogg // 30.jan.2012 @ 14:27 // K o m m e n t a r e r (1)

Verste dagen. Hater mandager og i hvertfall i dag, jeg er så lemster, og hadde skikkelig vondt overalt.Nå skal jeg se på the vampire diaries.

hva skal du gjøre?

-miranda


Trening next---&gt;

Blogg // 25.jan.2012 @ 13:31 // K o m m e n t a r e r (0)

Elsker onsdager, bare 5 timer på skolen, komme  hjem og spise, så skal jeg på trening, også kommer jeg hjem igjen. Det er så chill dag.

Nå skal jeg se på vampie diaries ferdig, er helt hekta, skifte, spise så stikker jeg.

hva skal du i dag?

-miranda

Feed your faith and your fears will starve to death

Blogg // 23.jan.2012 @ 17:47 // K o m m e n t a r e r (1)Ja det var dagens quote som jeg fant på tumblr.

tycks?

-miranda

Dagens outfit

Blogg // 23.jan.2012 @ 14:06 // K o m m e n t a r e r (4)
Bluse- BIKBOK bukse- Gina

I dag skal jeg bare være hjemme å gjøre lekser. Skal spise litt, så skal jeg begynne med det. Snakkes!:)

Nugatti<3

hva skal du gjøre i dag?

liker du nugatti?

-miranda

new

Blogg // 22.jan.2012 @ 20:54 // K o m m e n t a r e r (0)

Kjøpt på bikbok  i går for 250 kr. 

Ellers, så har dagen i dag vært kjedelig. Vi, eller mamma og pappa har fått besøk av mange hele dagen.  Har fortsatt besøk  nå så hade

Likte du genseren?

-miranda

Walking in a Winter Wonderland

Blogg // 22.jan.2012 @ 12:00 // K o m m e n t a r e r (1)Snør det hos deg?:)

Senere kommer innkjøp!:)


-miranda

 

God helg!

Blogg // 20.jan.2012 @ 21:23 // K o m m e n t a r e r (2)

God helg alle sammen kos dere! 

 skal du noe spesielt i helga?

liker du sangene?

-miranda

 

tuesdayy

Blogg // 19.jan.2012 @ 16:37 // K o m m e n t a r e r (0)

Har ikke blogget noe i går, siden jeg var syk. Har vært syk de siste to dagene men nå er jeg frisk som en fisk. Og klar til å gå på skolen. Har ikke gjort noe spesielt disse dagene heller. Bare vært hjemme og sett på Glee og one tree hill. Og noen filmer.Btw: Har du twitter eller tumblr så følg meg. Heter Miranda Selmani på begge.

http://mirandaselmani.tumblr.com

:)har du twitter eller tumblr?

 

Blogganbefaling

Blogg // 17.jan.2012 @ 17:24 // K o m m e n t a r e r (2)

Tenkte å dele med dere noen blogger jeg leser(fast) og som jeg blir inspirert av.Fra topplista. Rekkefølge har ikke noe og si. Leser alle  hverdag.

1. Andrea Badendyck

Digger den bloggen.  Hun tar så fine bilder, skriver lange innlegg. Hun gjør alltid så masse gøy, som gjør det mer spennende. Liker spesielt å lese bloggen til Andrea når hun skriver om Alex. De er så søte sammen. Liker også veldig godt designet til andrea.
2. Voe

Har lest den bloggen veldig lenge. Liker at hun har videoblogg. Og skriver så mange lange innlegg, sånn at det ikke bare blir en quote+ bilde også ferdig. Er så lei av det. Men nå skal ikke jeg si at jeg er så perfekt heller da.

 

 

3.Cheerleading.blogg.no

Denne bloggen leser jeg fordi jeg er cheerleader, og Marte skriver mange innlegg om å tøye, regler. Hvis det ikke hadde vært for den bloggen, hadde jeg død( ikke ta det bokstavelig talt)

4. L0ve (Erica Kvam)

Begynte å lese den bloggen da jeg  fant ut hun var cheerleader. Og nå er jeg fast leser. Hun redigerer mange fine bilder, og har ofte innlegg om innkjøp. Og har de gøyeste videobloggene.  
5. Donna og Sara

Den bloggen skriver ofte om følelser, kjærlighet, problemer. Som er veldig gøy å lese. Og hvis dere vil  for eks lage noe gammelt til noe nytt, så passe den bloggen perfekt.  De er ikke på topplista akkurat nå, noen ganer er de det noen ganger ikke.

 også er det flere, men det er bare sånn jeg stikker innom noen ganger, hvis jeg kjeder meg.


Hva heter din blogg, og hvilket blogg på topplista leser du?

-miranda

Good morning

Blogg // 17.jan.2012 @ 08:43 // K o m m e n t a r e r (0)Lasta ned plixr-O-matic

Det er sykt bra. Elsker å redigere bilder der. Det og photoscape. Her kommer det noen bilder som jeg har redigert der.
Nå stikker jeg(skole)

har du prøvd å redigere bilder med plixr?

-miranda

Monday-worst day ever

Blogg // 16.jan.2012 @ 16:12 // K o m m e n t a r e r (1)

Brukt dagen min på skole og lekser. Så de skjer ikke noe spesielt her.

hva har du gjort i dag?

-miranda

 

New Room

Blogg // 15.jan.2012 @ 10:35 // K o m m e n t a r e r (2)

For ca 2-3 måneder sida fikk jeg endelig nytt rom. Eller samme rom bare vi oppusset det, så fikk jeg ny seng. Jeg blogget ikke om det siden jeg fant ikke kameraet, også var det alltid så rotete. Men i dag fikk jeg rydde det så. Men det var bare noen kjappe bilder. Kommer mer detaljer en annen dag.

Skal få nye gardiner.

 
Ny speil<3


Tv<3

Tycks*?

-miranda

Something borrowed

Blogg // 14.jan.2012 @ 22:23 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag har jeg bare vært hjemme. Har aldri kjedet meg så mye.  #Forever alone. Men jeg så på en gøy film da. Som heter something borrowed. Søt, romantisk film. Som jeg anbefaler til alle hvis dere kjeder dere. Handler om vennskap og kjærlighet.

 har du sett den filmen?

skal du se den?

-miranda

"Hell is empty and all the devils are here"

Blogg // 12.jan.2012 @ 16:38 // K o m m e n t a r e r (0)

Inspirert av one tree hill.

 Det var I dag det kom  ny episode av one tree hill. Har gledet meg kjempemasse. Det er sesongfinale, noe som gjør det mer spennende. Og litt trist. Har sett på one tree hill siden jeg var liten. Eneste serien jeg har klart å se fra begynnelsen til slutt.  Uten å ha pause. 


 ser du på one tree hill?


-miranda

 

vision skatepark

Blogg // 11.jan.2012 @ 19:51 // K o m m e n t a r e r (1)

I dag var jeg i byen med venner, kjøpte ikke noe men det var veldig koselig da. Etter det gikk vi på visionskatepark. Ikke at jeg pleier å henge der. Men cheerleading laget skulle få pengene.  vi skulle vise litt hva vi kunne, få noe snacks og vi kommer til og med i avisa i morra. Vet ikke hvilken da. Men det er veldig bra for laget og få litt reklame.

hva har du gjort i dag?

-miranda

Dårlig start på nyttår

Blogg // 01.jan.2012 @ 23:52 // K o m m e n t a r e r (5)

Forige innlegg skrev jeg ønske om at 2011 skulle bli bedre enn 2012, men det var dårlig start i hvertfall. For ca 4 timer siden fikk jeg vite at bestefaren døde just. Han fikk hjertestopp. Så han døde på bursdagen sin. I dag 1 januar,2012.  Faren min har det kjempevondt akkurat nå.  VAkkurat nå er han på vei til Kosovo for begravelsen. Bestefar bodde  i Kosovo så jeg har ikke sett han siden et halvt år siden. Det gjør det enda vondere å tenke på at jeg aldri får se han igjen. Jeg fikk aldri ta ordentlig farvel med han, og får ikke gå på begravelsen han sin. Det er det kjedelige med å bo i norge. Vi vet aldri om vi kommer til å få se familien igjen, når vi sier  hade til de.  Har bare lyst til å klemme han akkurat nå. Har ikke snakket med han siden sommeren en gang. :(

 

Familien min og jeg har det veldig vondt akkurat nå. Det kommer til å bli rart å reise til Kosovo og aldri få se han igjen.  Kommer til å savne han noe sykt. Rest in peace.snakkes, men tror ikke jeg kommer til å blogge i morra. Får se.

Happy New Year

Blogg // 01.jan.2012 @ 16:44 // K o m m e n t a r e r (1)

Godt nytt år alle sammen. 2012, endelig håper dette året blir bedre enn 2011. Alikavel 2011 har vært fantastik. Kan fortelle litt om 2011.

I Februar begynte jeg på cheerleading, Gladiators som  var et nytt lag. Og det var den måneden vi skulle konkurere på UKM. Noe som var driitgøy. Bortsett fra at vi ikke vant.Nå har vi utviklet oss til et driiit bra lag, og fått to trenere.Og vi skal begynne å konkurere på ekte cheerleading konkuranser wii.Jeg fikk også nye venner/bestevenner. Noe jeg er kjempeglad for fordi jeg trodde aldri jeg skulle få noen venner fra den klassen jeg kom i. 9D. Men nå digger jeg klassen min.

Mai/Juni Jeg feiret 17 mai, med mange venner. Det var så gøy.  Laget vårt begynte å heie på Gladiators(amerikanske fotball klubben. Jeg var nesten hele tiden ute med venner. Og vi lagde til og med en badegjeng. Haha lol


Juni,  var det også tusenfryd. Det var sykt gøy.


Juli/August Var jeg I kosovo,Albania og Montenegro . Beste minnet fra hele 2011. Hadde ikke vært der på to år. Så derfor var det dobbelsågøy. Jeg fikk møte familien min og mange venner. Så ble jeg kjent med mange. Shoppet, solte meg, badet, var på diskotek/pub.

Men så kom høsten, for å si det rett har det vært driiit kjedelig. Det var ca prøve, innlevering og framføring hver dag. Og lekser. Skole var alt jeg klarte å tenke på. Men det er jeg glad for og har tenkt å forsette sånn. Bortsett fra at jeg skal spare tid til venner. Hadde også photoshoot med søstera mi.Bortsett fra trening. Hadde også første treningshelg, med laget( på en måte en mini cheercamp)Men nå er det nytt år. Nye muligheter. Håper dette året blir mye bedre.Jeg feiret nyttårsaften med familien. Gjør alltid det.
 

 CHEERS FOR 2012. Let's not fuck it up!

-miranda

nyttårsforsetter

Blogg // 31.des.2011 @ 02:28 // K o m m e n t a r e r (0)

1. Blogge mer, hihi

2. Trene mer, tøye mer, bli bedre i turn. Bli bedre base. Få mer muskler og få bedre karakterer i gym

3. Få bedre karakterer på skolen, og kanskje høyere snitt.

4. Klara scorpion. Strever så med det. Men jeg er ikke flyger så det er ikke så stort problem. Men har fortsatt lyst til å klare det.

5. Bli bedre i å snakke albansk, spansk og engelsk. Albansk er det språket jeg snakker hjemme, men i det siste har jeg bare snakket norsk.

6. Få bedre selvtillit.

7. Ha litt pause fra pcen. Det er det eneste jeg gjør for tiden.

8. Ta mer bilder, med det nye speilreflekset.

9.  Få bedre kondis.

10. Være med på min første cheer konkuranse.

11. Og få flere venner, i hvertfall cheervenner. hihi

12. Shoppe mer!2012, let's not fuck it up!


God Jul

Blogg // 24.des.2011 @ 21:29 // K o m m e n t a r e r (2)

Som dere vet så feirer jeg ikke jul. Så i dag var helt vanlig dag for meg, med taco til middag, og bare chille å se på tv.  Men julegave fikk jeg. Og det er da speilrefleks Sony a55. Gleder meg til å få bruke det. Men jeg er veldig flink til å ødelegge ting. Så skal ikke bruke det kameraet til bloggen. Også bildeskriver til kameraet. Også fikk jeg klær, accesories og hudprodukter.

 
Gleder meg til å få bruke ddet<3

hva fikk du til jul?

-miranda

WOW

Blogg // 22.des.2011 @ 14:47 // K o m m e n t a r e r (0)

Da vant laget vårt premie mellom 12 500 kr og 20 000 kr. Tusen takk til dere som har stemt. Vi er så takknemlige.


Tusen takk alle sammen!Gladiators er fornøyde!

https://www2.sparebank1.no/portal/3229/3_privat?_nfpb=true&_nfls=false&_pageLabel=page_privat_innhold&aId=1268412197309

-miranda

Christmas time&lt;3

Blogg // 22.des.2011 @ 14:20 // K o m m e n t a r e r (1)

2 dager til jul.Jeg feirer ikke jul, siden er muslim. Men har fortsatt fått julestemning, av å kjøpe julegaver, se på julefilmer, høre på julesanger, hatt juleshow, og snøen er her. Jeg feirer på en måte jul, med familien min. Men ikke akkurat så som dere feirer jul.

I går var det siste dag på skolen og jeg fikk karakterkortet, 4,3 i snitt. Whoho, rekord.


-weheartit(finner ikke kameraet)

gleder du deg til jul?

-miranda

16.des.2011

Blogg // 16.des.2011 @ 20:21 // K o m m e n t a r e r (0)

Verdens verste blogger her. Hehe sorry. Har tenkt på alt annet bortsett fra skolen. Men nå er jeg ferdig med alle prøver, innleveringer, muntlig, lekser. Og det er bare 3 dager igjen på skolen. Så kan garantere det kommer til å bli mere blogging nå. Så kan jeg vise litt innkjøp. Hvis jeg finner minnebrikket.


Et gammelt bilde fra sommeren. Det eneste jeg har på pcen. + jeg har mistet minnebrikket.

:( men da skal jeg begynne å blogge whowho

gladiators juleshow

Blogg // 08.des.2011 @ 09:54 // K o m m e n t a r e r (4)

Lets go G! Er det noen som har lyst å begynne på cheerleading(gutter og jenter) som bor på Kr.sand så ta kontakt med meg på face. Hvis det så må det være innen januar

hva synes du om showet ?

-miranda

Unnskyld

Blogg // 07.des.2011 @ 20:29 // K o m m e n t a r e r (1)

Først må jeg i unnskyld. For å ikke ha blogget i evigheter.  Fremføring, innlevering, prøver og lekser har sått i veien. Skole kommer jo alltid først. Cheerleading har også stått i veien. Men i dag hadde vi juleshow. Og det er ikke sikkert om vi skal trene mer for i år:( Kommer til å savne det. Må vente helt til neste år hihi. Jeg må også skryte av laget vårt. Vi har blitt kjempegode, med to unge trenere som ikke har hatt erfaring med cheerleading. Plutselig slutta ho ene. Også fikk vi en guttecheerleader som trener som er kjempe flink vi har han enda. Han heter Anders og er fra Exteam. Men så nå etter sommeren fikk vi verdens beste cheerleadere treneren min. Hun har vært cheerleader siden hun var fjorten eller 13. Og har vært med Landslaget, og kom på andre plass  Hvis ikke det hadde vært for Anders og Tone hadde vi aldri blitt så flinke.   Så tusen takk<3går du på noen sport?

har dere hatt juleshow?

-miranda

Friday

Blogg // 02.des.2011 @ 16:04 // K o m m e n t a r e r (4)

Det er fredag jippi! Ferdig med matteprøven. I dag har jeg gått ut og solgt kakebokser. Bor et sted der ingen gidder å kjøpe. Men gir ikke opp så lett. Har også kjøpt en boks til meg selv med mormors doble sjokoladeflarn. Det beste jeg vet om.

 

no school anymore. Whowho

skal du noe spes i dag?

http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryID=1316 <----husk å stem

Hjelp Gladiators cheerleaders

Blogg // 30.nov.2011 @ 21:52 // K o m m e n t a r e r (1)

Dere som leser nå: Vær så snill og hjelp oss cheerleadere, med å stemme på oss her er linken: http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryID=1316

Gladiators Cheerleading er et lag som trener hardt og vi elsker det vi gjør! Men vi sliter utrolig mye med plass, tid og utstyr. For å kunne utvikle oss som et lag så trenger vi akkurat dette, men vi har ikke muligheten. Så vi vil bruke pengene til å kjøpe matter, større hall, halltid og vi vil også reise ut på treningsleirer og konkurranser. Pengene hjelper oss frem, og vi blir utrolig takknemlige om vi vinner. Hjelp oss med det vi elsker! 

Vi blir kjempe glade hvis vi vinner, og dere har hjulpet et lag med å vinne. Alt vi trenger eer din stemme. Vi er allerede på topp 10. Og dommere skal bestemme, men jo flere stemmer jo større tsjangs. Så dere cheerleadere, håndballspillere, fotballspillere, eller andre idrettmennesker( dere vet åssen vi har det, så vær så snill og stem) Alle sammen bare stem stem stem. Hver dag.


Dette er ikke vår hall, nei vi måtte kjøre over en halv time til fevik for å få låne hallen. 


Våres hall er helt vanlig gymsal. Der vi har bare en liten tynn turnmatte.:(

skal du stemme?

har du stemt?

-miranda

onsdag

Blogg // 30.nov.2011 @ 14:31 // K o m m e n t a r e r (2)

http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryID=1316 <------- stem på oss, 

kommenter at du har stemt så får du ti kommentarer på bloggen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yay i dag er det onsdag. 5 timer på skolen, og trening. Digger denne dagen, bortsett fra at jeg må ogsåøve til prøve. Jaja.


hva er det du skal i dag?

-miranda

stem på oss

Blogg // 30.nov.2011 @ 07:43 // K o m m e n t a r e r (0)

Vi fra gladiators trenger din stemme for å gjøre oss bedre http://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryID=1316 please trykk på den linken og stem. Blir kjempe glad hvis det


har du stemt?

skal du stemme`?

Nye sko

Blogg // 27.nov.2011 @ 16:28 // K o m m e n t a r e r (2)

I går på sørlandsenteret kjøpte jeg ny sko. Fake uggs fra eurosko. De ser jo ekte ut. Kjøpte de i lysebrun:)


btw: herregud Berit stormen tar helt av! Blåser noe jævlig ute

har du samme?

-miranda

28 november feiring

Blogg // 26.nov.2011 @ 00:52 // K o m m e n t a r e r (0)

Som dere vet så er jeg fra Kosovo. Og før vi ble egetland, feiret vi nasjonaldagen sammen med albania. Og det gjør vi i dag og. Så vi feiret det i dag. Alikavel det er tre dager til. Det var kjempe gøy. Bortsett fra at jeg ikke er få flink til albansk dans.


små barn som danser, forteller dikt og synger. Jeg gjorde også det før, men har slutta.


3 heltene for Kosovo og Albania. Mor- teresa er albansk.


albansk dans. Mamma og pappa som danser.


Jeg gikk med en high waist fra wow, og en blondebody fra bikbok. hva har du gjort i kveld?

-miranda

Cheerhelg

Blogg // 20.nov.2011 @ 20:52 // K o m m e n t a r e r (1)
Zumba!

Vi(GLADIATORS) hadde treningshelg sammen med Pride,eX-team, og en fra lakers. Og der lærte vi masse nytt. Helg med bare cheerleading er så gøy. Bortsett fra at man blir sykt lemster. Jeg klarer ikke og gå. Har vondt overalt.  Men det er har vært kjempe koselig. Noe jeg vil gjøre igjenn. Og nei vi har ikke bare trent, vi har dansa ZUMBA, spist godis,pizza,brus+++ sunn mat.  Kommer flere bilder når de blir lagt ut på facebook:)

har du hatt cheerhelg før?

I mot canada goose jakke

Blogg // 01.nov.2011 @ 16:12 // K o m m e n t a r e r (5)

Har du  canada goose bør ha dårlig samvittighet. Når du har på den jakka, bør du tenke på at 400 000 coyoter er skutt,  forgiftet eller fanget i revefeller hvert år.For hva?!?! Jo for en 6500 kr jakke. Ikke verdt i det hele tatt. Tenk hvis de hadde drept deg for å bruke pelsen din til en jakke. I fjor hadde jeg lyst på  den jakka. Men nå tenker jeg NEI. Uansett om den er varm  eller ikke. Hvorfor drepe en coyote for litt pels?tenk litt mennesker! De vil også leve

 Ikke bare  canada goose jeg klager på. Jeg er i mot pels. Har aldri hatt/brukt ekte pels.

Anbefaler disse sidene til å lese mer:)

http://nojoke.me/har-du-canada-goose-jakke-da-bor-du-ha-darlig-samvittighet/

http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/ikke_kjop_canada_goose-jakker

http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/canada_goose_pels_dyremishandling

andre ting coyoter og andre dur som brukes til pels  blir utsatt for:

Coyote og rev brukes som levende åte for å trene jakthunder


Bare en pelskrage?

Det er jo bare en pelskrage, tenker du kanskje. Men visste du at det på verdensbasis drepes flere pelsdyr for å bli til krager enn til hele plagg?

For deg er pelskragen bare en pyntegjenstand. For dyret var den hele livet.

Tenk deg om når du handler - vil du virkelig ha dyrs liv på samvittigheten?

 

 

hva mener du om canda goose? Det er jo bare en jakke?

synes du det er bra at en coyote skal bli drept,for at jakka di skal ha pynt på?

-miranda

Bilder fra halloween

Blogg // 01.nov.2011 @ 15:05 // K o m m e n t a r e r (2)

Halloween var kjempe gøy. Fikk masse godis.
+ en pose til!<3 Gleder meg til helga.


Hhahah bare tok på meg litt sminke. Men det begynte å regne. Så det har spredt seg rundt.


Søstera mi.


Lillebroren min var vampyr. Men han hadde tatt av kostymen. Han synes det var kjempe gøy å gå halloween. Tenker meg vi gjør det samme neste år. Sier aldri nei til gratis godteri. Skjønner ikke hva folk har i mot halloween. Det er jo bare å kjøpe litt godis, og gi til små søte(skumle barn) Vår familie gir hvert år.  Men her vi bor, kom det ikke så mange i år. Håper det kommer flere neste år.

gått halloween i år?-

feirer du halloween?

-miranda

Cats and dogs!

Blogg // 30.okt.2011 @ 14:34 // K o m m e n t a r e r (2)

Meg og lillebroren Cats and dogs! Hahah den  er jo gøy. Lillebroren min er veldig glad i katter og hunder så ekstra gøy for han. Det er søndag i dag og har ikke noe annet å gjøre.

Men men. I går fikk jeg ikke blogge pga PB! Kan fortelle litt om det. Jo det var driiit gøy. Gleder meg så sykt til neste år. Who who

hva skal du i dag?-

-miranda

 

T.G.I.F

Blogg // 28.okt.2011 @ 19:30 // K o m m e n t a r e r (4)

Det er freedag og det er helg. Endelig, har levert inn bilde for min verden takk for hjelpa dere.Da ble det bilde 1. som ble sendt til min verden prosjektet.
Ferdig med bokanmeldelsenn og ferdig med lokalnyhet. Bortsett fra at vi har rle prøve og engelskbokanmeldelseframføring neste uke.

Men i dag bakte jeg gulrotkake med lillebroren min. Ikke at jeg er så glad i det. Men gjorde det for familien, siden de tydeligvis elsker det.Den ble litt lys men jaja. Og veldig tynn.

I morgen skal jeg kanskje lage sjokolade kake. Eller kanskje. Siden jeg skal på pb party i morra. Gleder meg.

hva skal dere til helga?

liker du gulrotkake?

-miranda

Hjelp, hjelp,hjelp!

Blogg // 27.okt.2011 @ 15:30 // K o m m e n t a r e r (8)

Vi har fått en kunst og håndtverk oppgave som heter "min verden" og den skal handle om meg, og noe annet i verden min. Og da valgte jeg jo cheerleading. Det er jo tross alt det jeg driver med i fritida. Det jeg satser på og det jeg elsker. Men har litt problemer med hva slags bilde jeg skal ha. Og disse bildene ble tatt av lillesøstera mi som er 8 år med et digitalkamera. Så dette er ikke noe profft. Men bare si ifra om jeg skal ta nye bilder, eller sende et av disse bildene.


1. Det er egentlig det jeg vil ha. Men...


2. Drakta ser jo helt faila ut her.3.Nesten samme som 1.

ok dette her er seriøst: ta nye bilder, eller velge en av de og hvilken?

-miranda

90210,middag,CHEER!

Blogg // 25.okt.2011 @ 16:21 // K o m m e n t a r e r (3)
 

 

Akkurat nå så hjelper jeg søstera mi med å lage middag. Ser på 90210 og venter på at klokka skal bli halv 6 og jeg skal på  cheerleading. Kjeder meg så sykt i dag. Det er tirsdag så...det er jo ikke så rart.

hatt en gøy dag i dag?

-miranda

Dreamroom

Blogg // 24.okt.2011 @ 21:41 // K o m m e n t a r e r (4)

Som alle andre jenter så har jeg også drømmerom. Og må begynne å planlegge til våre da jeg skal oppusse rommet mitt. Har fått veldig masse inspirasjon av weheartit,google,musikkvideo og filmer.  Må male veggene ( er så lei av lyserosa, skal male det hvit nå), få sånn klestativ, ny seng. Eller kort sagt, alt skal være nytt. Her kommer noen eksempler på åssen rommet mitt skal være. Sånne bokstaver på veggen er også sykt fint. Der det kanskje skal stå, LOVE,LIVE,DREAM. Eller noe sånt. 

:


Inspirert av livingdoll.modette.no (digger den bloggen)


  
     Skal i hvertfall ha noe med playboy i. Vil ikke overdrive heller da. Men en pute,  eller noe annet som har med playboy i.


Noe sånt på veggen. Eller andre detaljer rundt i rommet mitt.  Det skal være fint men ikke rotete.

 ja det er sånn jeg vil at rommet mitt skal være. Ikke sånn helt lik alle bildene. Men med detaljer av hver bilde.

har du noen planer med rommet ditt?

eller er du fornøyd sånn som den er?

-miranda

What a wonderful day...

Blogg // 24.okt.2011 @ 14:29 // K o m m e n t a r e r (2)

Ja overskriften er ironi ment.Må bare dele med dere for tusende gang at jeg hater mandag. Vi har gym,naturfag,engelsk,matte og norsk. Og i dag var gymmen enda verre. Vi måtte løpe 2500 m. Som vil si 6 og en halv runder rundt idrettsbanen. Slitsom.

Men i dag skal jeg bare være hjemme. Har ikke noen planer. Og vil egentlig ikke gjøre noe annet enn det. Er så sliten så.

 
Hatt en utslitt dag eller ?

-miranda

footlosevinn

Bliss

Blogg // 23.okt.2011 @ 12:48 // K o m m e n t a r e r (2)

Det er søndag i dag. Som betyr frustrerte fruer og private practice. Hva er vell bedre enn det? + At i dag er en pleiedag. Ansiktmaske,nakke neglene,dusje osv. Deilig.hva er det du skal i dag?

miranda

Outfit og innkjøp

Blogg // 22.okt.2011 @ 18:38 // K o m m e n t a r e r (1)


Jakke-mamma Genser-h&m Bukse-ginatricot veske-h&m Sko- låner av søstera mi

Var på senteret i dag.Og der  kjøpte jeg en ny ring fra glitter  og en bolero fra pieces.synes du om innkjøpet og outfiten?

hva har du gjort i dag?

btw: kan du anbefale en gøy film?

-miranda

Overnatter

Blogg // 21.okt.2011 @ 21:57 // K o m m e n t a r e r (2)

I kveld overnatter jeg hos marianne. Vi har spist taco,sett på film og spist brownies(namnam). Det har vært veldig veldig gøy. Nå sover marianne hehe. Og jeg sto just opp.

 btw:  Har begynt å twetre igjenn så  Følg meg på twitter hvis du har twitter, Følger tilbake.    twitter.com/mirandaselmani...Så hvis jeg noen ganger ikke blogger så kan du se på twitter hva jeg gjør:)Gammel bilde men bedre enn bilder


<3

hva skal du gjøre i kveld? og hva har du gjort i dag?

Har du twitter?

-miranda

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE...

Blogg // 21.okt.2011 @ 08:56 // K o m m e n t a r e r (3)repeat

Ny genser

Blogg // 20.okt.2011 @ 20:19 // K o m m e n t a r e r (4)

Vågsbygdsenter med familien er alltid kos.  Kjøpte bare en collegegenser på cubus. Som er så utrolig deilig.
 Digger den. Og jeg trengte ny college genser. Er så lei av de jeg har.

likte genseren?

-miranda

Jeg hater

Blogg // 20.okt.2011 @ 17:59 // K o m m e n t a r e r (2)

Inspirert av  Fannyba.blogg.no

*Jeg hater når noen får 6- og klager, når alle andre får dårligere. Vi har skjønt det du er smart...men vær fornøyd for faen.

* Når jeg vil ha noe å spise men så er det ikke noe godt. Men når jeg er stappmett så finner jeg alltid noe godt.

* Når folk skal være så overdramatiske, (skrike når de ser blod,skrekkfilm osv)  Voks opp!

*Når jeg vil lese boka mi alene i klasserommet, og er veldig inn i boka. Så kommer noen og skal ødelegge alt. Jeg vil ikke snakke jeg vil lese...Do you mind?!?!

* Når jeg er med i alle konkuranser på blogger...sånn som blogg.topp no. Men vinner aldri. WTF?! Er dette juks eller noe.

* Når noen skal le,mobbe andre. Får dialekt, og problemer med å snakke. Eller for å si det rett, jeg hater all slags mobbing.

* Når noen stiller så dumme spørsmål i klasseromet, og spør om noe læreren just har svart på. FØLG MED Sier jeg bare.

* Når noen sier noe, men fortsetter ikke...og holder hemmeligheter. Når du sier A så MÅ du si B...get it?!
Kan fortsette sånn i evigheter. Men kan heller ta del 2 en annen dag.

noe du hater som du bare må få ut?

-miranda

celine&miranda celine&miranda

arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cheerleading
dagens blogg
Fest/disco/feire/
hot or not
hverdag
Inspirasjon
kjendis
mote
Musikk
om meg
outfit
spørsmålrunde
utfordring...


Designet er laget av mne ©
hits