Blogganbefaling

Tenkte å dele med dere noen blogger jeg leser(fast) og som jeg blir inspirert av.Fra topplista. Rekkefølge har ikke noe og si. Leser alle  hverdag.

1. Andrea Badendyck

Digger den bloggen.  Hun tar så fine bilder, skriver lange innlegg. Hun gjør alltid så masse gøy, som gjør det mer spennende. Liker spesielt å lese bloggen til Andrea når hun skriver om Alex. De er så søte sammen. Liker også veldig godt designet til andrea.
2. Voe

Har lest den bloggen veldig lenge. Liker at hun har videoblogg. Og skriver så mange lange innlegg, sånn at det ikke bare blir en quote+ bilde også ferdig. Er så lei av det. Men nå skal ikke jeg si at jeg er så perfekt heller da.

 

 

3.Cheerleading.blogg.no

Denne bloggen leser jeg fordi jeg er cheerleader, og Marte skriver mange innlegg om å tøye, regler. Hvis det ikke hadde vært for den bloggen, hadde jeg død( ikke ta det bokstavelig talt)

4. L0ve (Erica Kvam)

Begynte å lese den bloggen da jeg  fant ut hun var cheerleader. Og nå er jeg fast leser. Hun redigerer mange fine bilder, og har ofte innlegg om innkjøp. Og har de gøyeste videobloggene.  
5. Donna og Sara

Den bloggen skriver ofte om følelser, kjærlighet, problemer. Som er veldig gøy å lese. Og hvis dere vil  for eks lage noe gammelt til noe nytt, så passe den bloggen perfekt.  De er ikke på topplista akkurat nå, noen ganer er de det noen ganger ikke.

 også er det flere, men det er bare sånn jeg stikker innom noen ganger, hvis jeg kjeder meg.


Hva heter din blogg, og hvilket blogg på topplista leser du?

-miranda

  • Dato:17.jan.2012
  • Klokken:17:24
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

HENRIETTE

Dato: 17.jan.2012 Klokken: 19:07

leser livingdoll.modette.no <3

<3SMK og VAG

Dato: 23.jan.2012 Klokken: 17:52

leser VELDIG mange <3 men skal ta en tur innom donna og sara sin blogg :)

Skriv en ny kommentar

celine&miranda

14, Kristiansand

Vi er to jenter på alderen 14år. Vi skriver om det som intresserer oss og sikkert mye som intresserer dere og. Vi håper du vil følge vår blogg opp igjennom. :D

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits