Happy New Year

Godt nytt år alle sammen. 2012, endelig håper dette året blir bedre enn 2011. Alikavel 2011 har vært fantastik. Kan fortelle litt om 2011.

I Februar begynte jeg på cheerleading, Gladiators som  var et nytt lag. Og det var den måneden vi skulle konkurere på UKM. Noe som var driitgøy. Bortsett fra at vi ikke vant.Nå har vi utviklet oss til et driiit bra lag, og fått to trenere.Og vi skal begynne å konkurere på ekte cheerleading konkuranser wii.Jeg fikk også nye venner/bestevenner. Noe jeg er kjempeglad for fordi jeg trodde aldri jeg skulle få noen venner fra den klassen jeg kom i. 9D. Men nå digger jeg klassen min.

Mai/Juni Jeg feiret 17 mai, med mange venner. Det var så gøy.  Laget vårt begynte å heie på Gladiators(amerikanske fotball klubben. Jeg var nesten hele tiden ute med venner. Og vi lagde til og med en badegjeng. Haha lol


Juni,  var det også tusenfryd. Det var sykt gøy.


Juli/August Var jeg I kosovo,Albania og Montenegro . Beste minnet fra hele 2011. Hadde ikke vært der på to år. Så derfor var det dobbelsågøy. Jeg fikk møte familien min og mange venner. Så ble jeg kjent med mange. Shoppet, solte meg, badet, var på diskotek/pub.

Men så kom høsten, for å si det rett har det vært driiit kjedelig. Det var ca prøve, innlevering og framføring hver dag. Og lekser. Skole var alt jeg klarte å tenke på. Men det er jeg glad for og har tenkt å forsette sånn. Bortsett fra at jeg skal spare tid til venner. Hadde også photoshoot med søstera mi.Bortsett fra trening. Hadde også første treningshelg, med laget( på en måte en mini cheercamp)Men nå er det nytt år. Nye muligheter. Håper dette året blir mye bedre.Jeg feiret nyttårsaften med familien. Gjør alltid det.
 

 CHEERS FOR 2012. Let's not fuck it up!

-miranda

  • Dato:01.jan.2012
  • Klokken:16:44
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Therese Eikeland

Dato: 01.jan.2012 Klokken: 16:45

Kjempefine bilder! Godt nyttår! :-))

Skriv en ny kommentar

celine&miranda

14, Kristiansand

Vi er to jenter på alderen 14år. Vi skriver om det som intresserer oss og sikkert mye som intresserer dere og. Vi håper du vil følge vår blogg opp igjennom. :D

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits