19.okt.2011

Først vil jeg bare dele med dere at JEG fikk 5(skriftlig) i spansk og 5-(muntlig). Ikke at jeg ikke har fått det før men i fjor sp gikk jeg ned til 4 i spansk på kortet pga en stygg prøve. Men nå tror jeg at jeg får 5 på kortet. Da blir jeg glad. Fordi jeg trenger det virkelig.

Men til neste tema. Årgh i dag må jeg bruke dagen min på å øve til en veldig viktig samfunnsfag prøve, om 1 verdenskrig og den russiske revolusjonen. Må til og med droppe cheer i dag pga det. Noe jeg hater å gjøree. Fordi jeg vil trene ikke lese. Men som alltid så kommer skole først.Hvorfor må skole være så vanskelig og kjedelig.


Tok på meg kosedressen fra bikbok med en gang jeg kom hjem. Den er så deilig og varm. Og med tanken på at jeg bare skal være hjemme i dag å øve, så er det ikke vits å gå med noe fint noe.
Men bare så dere vet så er det  2 måneder til jul! Så da blir det deilig å ha ferie og være ferdig med alle prøver,tentamer, og alt annet. Jeg feirer ikke jul da, men blir deilig med ferie.

 

 

Btw: den nye sangen til justin bieber kom ut i går. Ikke noe fan av justin bieber. Men sangen er så søøøt og gir jo skikkelig julestemning eller hva?

-miranda

 

  • Dato:19.okt.2011
  • Klokken:14:34
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Keths!

Dato: 19.okt.2011 Klokken: 15:07

lykke til med øving da ;)

Sunniva :*)

Dato: 19.okt.2011 Klokken: 16:16

det er en veldig fin sang!! :)

camillaogvibeke

Dato: 19.okt.2011 Klokken: 22:28

å så gøy at du likte sangen! trodde ikke du kom til å gjøre det :)

hadde den prøven på mandag! + to kapitler til! den var ganske lett <3

Skriv en ny kommentar

celine&miranda

14, Kristiansand

Vi er to jenter på alderen 14år. Vi skriver om det som intresserer oss og sikkert mye som intresserer dere og. Vi håper du vil følge vår blogg opp igjennom. :D

bloglovin

KATEGORIER

ARKIV


hits